Header Ads Widget

Kína ki akarja használni a német és az európai genetikai adatokat, csak meglepetést okozhat annak, aki eddig a szemére húzta a kalapját.




Több mint keserű, hogy világjárvány kellett ahhoz, hogy felismerjük és komolyan vegyük fenyegetésként Kínától való növekvő függőségünket.

A nagy gépjárműgyártók függősége a kínai értékesítési piactól szintén az autonóm vezetés fennállását veszélyezteti, és a nyugati gyártók és a kínaiak között kemény csata folyik a digitális vezetést segítő eszközök adatszuverenitása miatt.

Sencsen csúcstechnológiájú metropoliszában mi és a kancellár még meglátogattuk az egyik olyan egészségügyi laboratóriumot, amelyben az egész embert és életstílusát génelemzéssel vizsgálják.

Egy csepp vért a testolvasóba, és az állami egészségügyi hatóság ismeri az étkezési és ivási szokásokat!

A feltételezett Xi-na Népköztársaság nem is titkolja hatalomra és hegemóniára való törekvését, hanem egészen nyíltan beszél arról, hogy ami az ókorban egykor a vezető óriás középosztályi birodalom volt, az Peking jövőbeli perspektívája is.

A Selyemút projekt segítségével Kína az elővárosi államok láncolatát hozza létre, régóta vásárol Európa fontos infrastruktúrájába, és az afrikai nyersanyagtartalékok nagy részét ellenőrzése alatt tartja.

A dolgok természetéből fakad, hogy az adatok a 21. század gazdagsága és fegyverei, és Kína hozzájuk nyúl. A Huawei 5G rádióoszlopainak vitáján kívül a kínai állami vállalat más háztartási elektronikai alkatrészeken keresztül is megpróbál hozzáférni a fogyasztói adatokhoz. És természetesen Kína jelentős devizatartaléka euróban és dollárban stratégiai alkupozíció.

Donald Trump korán felismerte a Kínától való nyugati függőség veszélyét. Lehet vitatkozni durva kereskedelmi háborúinak hatékonyságáról. Vitathatatlan, hogy Európa nem folytathatja így Kínával. Itt az ideje, hogy Európa végre komolyan vegye Kína átalakulását az értékesítési piacról támadóvá. 


FORRÁS


https://twitter.com/nszrt/status/1413751343706148864?s=20

https://vk.com/wall644727407_104