Header Ads Widget

A koronavírus -zsarnokság alatt az amerikai kórházak gyilkossági gyárakká váltak! Videó



A koronavírus -zsarnokság alatt az amerikai kórházak gyilkossági gyárakká váltak, ahol az ivermektin tilos, mert életeket ment! Robert David Steele, a CIA korábbi operatív és politikai elemzője éppen tegnap halt meg egy kórházi lélegeztetőgéppel. Alex Jones nyilvános bejelentései szerint pedig az orvosi rendszer megpróbálta megölni saját édesapját, valamint az InfoWars újságíróját, Rob Dew -t (akit „kimentettek” a kórházból, és most gyógyul, a hatékony kezeléseknek köszönhetően). A szabadságpárti aktivista, Scott McKay (The Patriot Street Fighter) szintén nyilvánosan kijelentette, hogy saját édesapját nemrégiben megölte az orvosi személyzet egy kórházban. Ez csak néhány a kiemelkedőbb emberek közül, akiknek rokonait az amerikai kórházak gyilkosság áldozataivá tették ... több százezer hasonló példa van a kevésbé ismert személyek között, akik a kórházi gyilkossági műveletek miatt vesztették el szeretteiket.




Forrás


A világ immunológusai nem győzik bizonygatni és hangoztatni, hogy a természetes immunrendszer sokkal biztonságosabb védelmet nyújt, mint a vakcina. Harvard immunológus: A természetes immunválasz jobb, mint a Covid elleni védőoltások. Ez nem fog tetszeni a Big Pharma tanácsainak. Martin Kulldorff immunológus, a Harvard Medical School professzora egy tanulmányban kifejtette, hogy a természetes immunválasz valószínűleg jobb, mint a jelenlegi Covid-19 oltások. Ennek megfelelően át kell gondolni például az utazáshoz szükséges oltási bizonyítványok gyakorlatát.

Amint jelentett LifeSiteNews, az immunológus Martin Ku
lldorff beszélt meg gyakorlata ellen védőoltás kártyák, amelyek korlátozzák az emberek szabad mozgását és az utazás. Ezek diszkriminatívak és etikátlanok lennének. A tudós közvetlenül a Twitteren nyilatkozott, és utalt az izraeli tanulmányra , amely nemzetközi izgalmat váltott ki. (A Report24 részletesen beszámolt: Izrael új tanulmánya: A természetes immunitás 13 -szor hatékonyabb, mint a vakcinázás ) 


Forrás