Header Ads Widget

Az emberiség pusztítása, eddig is a megvezetett embereknek volt köszönhető, és ami ma zajlik korlátozások, zsarolás és kényszer ez is!


Akik még mindig abban reménykednek, hogy amennyiben elfogadják a korlátozásokat, a zsarolást, a rájuk kényszerített oltásokat, akkor minden majd vissza fog állni a régi kerékvágásba, azok nem csak önmagukra és családjukra életveszélyesek, hanem az egész emberiségre. Sejtelmük sincs arról, hogy egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen, az emberi jogok figyelembe vétele nélkül, ahol kísérleti nyúlként használják őket. Megalkuvásukkal, az egypólusú  globális diktatúra felépítését támogatják önként és dalolva, ahonnan nem lesz visszaút senkinek!

Ma minden létező korlát, zsarolás, kényszer és pusztítás, elsősorban a megvezetett embereknek köszönhető, akik még a saját gyermekeiket is feláldozzák a tudatlanságuk oltárán, akik még mindig képtelenek felfogni, hogy azok akik azért aggódnak mert túl sokan vagyunk, azok nem akarnak senkit megmenteni.

Amíg az emberek egymás gyalázásával voltak elfoglalva, mert bedőltek a propagandáknak, és sikerült a megosztásra hangolni őket, addig világszerte kiépültek az elkülönítő táborok, hogy akik nem hajlandók elfogatni a kényszert, a zsarolást, a globális diktatúra rendszerét, azokat elzárhassák. Elgondolkodtál már azon, hogy a katonaság mit keres az utcákon? Mit véd és kitől? 

A következő hetekben, hónapokban vakarhatják a fejüket azok, aki nem mozdultak meg időben a hívó szóra, és nem tettek semmit, sem a családjukért, sem az embertársaikért, sem a szabadságukért, sem a jogaikért, hanem inkább behúzták fülüket, farkukat, és a kényelmet, a megalkuvást választották.


FOKOZATOSAN MEGFOSZTANAK MINDENTŐL!

https://vk.com/video644727407_456239193


A NÉPESSÉGCSÖKKENTÉS, NEM PÁR ÉVE KEZDŐDÖTT!


https://vk.com/video644727407_456239042


Totális kontroll, kényszer, zsarolás, korlátozások és elzárások, amelynek célja a gazdaság és az emberek tönkretétele, ez vár ránk a következő hetekben, hónapokban is, ha képtelenek vagyunk az ébredésre, és az összefogásra! További részletek és videók: https://www.napitema.com/2021/12/cel-totalis-kontroll-globalis.html