Header Ads Widget

"Bejelentkezhetsz, de soha nem mehetsz el" - ez lett a C0VID kezelő amerikai kórházak szlogenje.


"Az amerikai kórházakban a COVID-betegeket ma valójában rosszabbul kezelik, mint a rabokat az amerikai börtönökben" - mondta Dr. Elizabeth Lee Vliet. Túszként tartják őket fogva, és elkülönítik őket szeretteiktől. Az ok pedig a pénz.

"Őket (a kórházakat) a kormány azért fizeti, hogy minden betegnél, aki besétál az ajtón, PCR-tesztet végezzenek... Aztán a COVID kórházi felvételéért külön fizetést kapnak, a teljes kórházi számlán 20%-os extra bónuszt kapnak, ha a kórház CSAK Remdesivirrel kezeli a beteget. 

"És ha a beteg lélegeztetőgépre kerül, ami a Remdesivir bizonyos toxicitásának, valamint a folyadékok és tápanyagok korlátozásának a következménye, amit szintén csinálnak, és ha a beteg lélegeztetőgépre kerül, akkor a kórházaknak még egy ösztönző bónusz jár. Ha a beteg a kórházban meghal, akkor újabb ösztönző kifizetés jár" - mondta Vliet. Lásd a 11:55-ös jelet. 

Dr. Vliet továbbá tisztázta, hogy a Remdesivir, egy sikertelen Ebola-gyógyszer, amely hatástalannak és erősen mérgezőnek bizonyult, az FDA által jóváhagyott COVID-kezelésként használatos, és szervi toxicitással jár, ami miatt a betegek betegebbek lesznek, és nagyobb valószínűséggel lesz szükségük lélegeztetőgépre, és így nagyobb valószínűséggel kapnak a kórházak nagyobb bónuszfizetést.

"Thomas Renz, egy ügyvéd, aki néhány ilyen kórházi visszaélést vizsgál, rendelkezik a bejelentőktől származó adatokkal, akik most már a szövetségi bejelentők védelme alatt állnak, és kiszámították, hogy a kórházak legalább 100 000 dollárral többet keresnek COVID-páciensenként azért, mert betartják ezeket az irányelveket, és nem térnek el tőlük" - folytatta Vliet. Lásd a 12:50-es jelet.

Elmagyarázza, hogy ezekhez a betegekhez a családtagjaik hozzáférését korlátozzák. 

"Alapvetően nem akarják, hogy a család tudja, mi történik, és nem akarják, hogy a nyilvánosság is tudja - ez borzasztóan cenzúrázott" - mondta Vliet. "Nagyon nehéz bármilyen külsős családtagnak vagy orvosnak információhoz jutnia". Lásd a 13:17 és 13:43 közötti jelzést.



ELŐRE ELTERVEZTEK MINDENT!



Így kapcsolódnak össze a dolgok.


David Rockefeller elismeri, hogy Henry Kissinger a pártfogoltja volt. Továbbá Klaus Schwab elismeri, hogy Kissinger volt a mentora.






Az új COVID-esetek száma New Yorkban több mint 800%-kal nőtt azóta, hogy de Blasio polgármester bevezette a vállalati dolgozók kötelező védőoltását.




Nálunk is hamarosan beindul a kényszer! Ha a háziorvos nem tesz eleget a kötelezettségének, 30 000 Ft-tól 5 000 000 Ft-ig terjedő egészségügyi bírságot kaphat. Részletek: https://www.napitema.com/2021/12/ha-haziorvos-nem-tesz-eleget.html


https://www.brighteon.com/3f64ee04-b547-4ecc-89e2-bfd91881cc9c

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/hospital-death-camps-exposed/article_97776276-674f-11ec-85d0-f33f634331c8.html