Header Ads Widget

Az emlékeztető 0LTÁS, amelyet ránk akarnak kényszeríteni, "FELERŐSÍTI" a rákot! Még soha nem dokumentálták ilyen egyértelműen!



Az alábbi ábra a rákos áttétek robbanásszerű elszaporodását mutatja a nyirokrendszerben, mindössze 22 nappal a harmadik ("emlékeztető") oltás beadását követően. A 66 éves férfi hat és öt hónappal korábban kapta meg az első két "oltást". Akkoriban még nem volt rákos, vagy még nem fedezték fel. Lehet találgatni, hogy az "oltások" váltották-e ki a nyirokcsomó-rákot. 

Egy dolog azonban biztos: az "emlékeztető" oltás volt a turbó a rákhoz. Ne feledjük, ezt az "oltást" akarják ránk erőltetni! 

Tény: Még soha nem dokumentálták ilyen egyértelműen ennek az ördögi főzetnek a rákkeltő hatását, mint ebben az esetben.




1.ábra

A 18 F-FDG PET/CT maximális intenzitású vetületi képei a kiinduláskor (szeptember 8.) és 22 nappal később (szeptember 30.), 8 nappal a BNT162b2 mRNS vakcina injekciója után a jobb deltoidba. Szeptember 8.: hipermetabolikus nyirokcsomók főként a supra-clavicularis, a cervicalis és a bal hónalj régiókban; korlátozott gyomor-bélrendszeri hipermetabolikus elváltozások. Szeptember 30.: A csomóponti és a gyomor-bélrendszeri hipermetabolikus elváltozások drámai növekedése. Aszimmetrikus metabolikus progresszió a cervicalis, supra-clavicularis és axilláris területen, kifejezettebb a jobb oldalon.



Forrás 


Az 0ltottak beszélnek a mellékhatásokról, és családtagok az áldozatokról! Videók




Nálunk is hamarosan beindul a kényszer! Ha a háziorvos nem tesz eleget a kötelezettségének, 30 000 Ft-tól 5 000 000 Ft-ig terjedő egészségügyi bírságot kaphat. Részletek: https://www.napitema.com/2021/12/ha-haziorvos-nem-tesz-eleget.html