Header Ads Widget

Halottról jót vagy semmit, szokták mondani, de sajnos elnézve Homonnay Gergely tevékenységét és kijelentéseit, néhány dolgot nem árt tisztázni.



Nem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy finoman fogalmazva is Homonnay Gergely sajnos egy magyar és nemzet ellenes ember volt, és nem ő az egyetlen, akik itt élnek közöttünk, és közben meg ott tesznek kárt ennek a nemzetnek, ahol csak tudnak.

Idézet: “Csak a suttyó, bugris magyarok gondolják, hogy elég nekik magyarul tudni, mert elég az nekik, és nem is akarnak megtanulni semmilyen nyelven. Hova születtem baszki.. ”

Csak megkell nézni azokat a nemzetgyűlölő embereket, akik gyalázták a magyar nemzetet, hogy hogyan végezték. Az összes nemzetgyűlölő, kivétel nélkül a legkülönbözőbb betegségekben szenvedtek az életük utolsó szakaszában, mert semmibe vették azt a tényt, hogy van egy univerzális rendező elv, OK-OKOZAT, amit nem lehet lehazudni, és álszentséggel nem lehet lefödni, és a tetteiknek súlyos következményei lesznek. 

Sokan még mindig nem tudják, hogy ezt a gyűlölet életmodellt be kellett ide hozni Magyarországra, mert ilyent sem a jogrendszerünk, sem a hagyományaink, sem a kultúránk nem ismer, és mégis mára már sikerült összeugrasztani mindenkit, mindenkivel. Ezt az oszd meg és uralkodj  SÁTÁNI életmodellt úgy tudták a nemzetünk nyakába varrni a befogadott jóakaróink, hogy illegitim eszközökkel, orosz segédlettel diktatúrával ránk kényszerítették. Erre azért volt szükségük, hogy meghamísíthassák történelmünket, ami az egész emberiséget érinti, és hogy hatalmat szerezhessenek azok, akiket befogadtunk. Eszük ágában sem volt felzárkózni, mint minden más békét szerető ember, hanem megkezdték Magyarország szétverését, ami a mai napig tart. De nekik köszönhető TRIANON is. 

A harmadik probléma meg az, hogy illegitim banda törvényt nem alkothat, ezért illegitim volt minden tettük akkor is, mint ahogyan ma is illegitim minden tevékenységük az utódjainak ebben az országban, mert ez az ország nem a hazaárulók és nemzetgyűlölők tulajdona, hanem a Szent Korona tulajdona, amelyet nem lehet lefizetni, és örök érvényű univerzális jogrendszerrel rendelkezik, amit nem írhat felül senki ezen a bolygón. Akinek ez nem tetszik, lehet perelni a Teremtővel. Ma egy illegitim rendszer van, illegitim élősködőkkel, akik jogilag a lábukat nem tehetnék be a parlamentbe. EZ MAGYARORSZÁG MINDEN PROBLÉMÁJA!

Jelenleg a magyar nemzettel pontosan az történik, mint amikor az igazságot felszegelték, és azt hitték többé nincs igazság, és nem számoltak azzal, hogy az igazság az nem egy földi termék és elpusztíthatatlan. Most éppen ez történik a nemzetünkkel is, próbálják elpusztítani minden szinten, és sejtelmük sincs, hogy a mag népét, azt nem lehet csak úgy elsöpörni a föld színéről, mert a saját sírjukat ássák azok, akik ezt teszik és ezen mesterkednek. Ezért van ennyi gyúlölettől vezérelt elmebeteg, lelki nyomorék, akik a fél(elem) világában élnek. A félelem világától meg jót ne várjon senki , ott csak hazugság, csalás, gyűlölet és a pusztítás van, mint ahogyan az a nagykönyvben meg van írva!

Itt az ideje rendbe tenni történelmünket, jogrendszerünket, mert óriási hazugságban tartanak bennünket, és ha nem ébredünk áldozatai leszünk a hazugság és a pusztítás bajnokainak, akik aljas szemét módon, belülről, tudatosan verik szét ezt az országot minden szinten. Egy tudatos nemzetpusztítás zajlik ma is.


MIÉRT FONTOS LEHAZUDNI TÖRTÉNELMÜNKET?