Header Ads Widget

Morgan Wallace - Mindenkit meggyilkoltnak kell tekinteni, aki meghalt a C0VID-fertőzésben.


Morgan Wallace vagyok. 10 éves New Hanover County [kórház] alkalmazottja vagyok. Kifuttattuk a szívét és a tüdejét a testén kívül nyitott mellkassal, miközben a padlón vérzett, és rájöttem, hogy a betegek szükségtelenül halnak meg a kormány által a Covid kezelésére vonatkozó visszatartott politikák miatt.

Mindenkit meggyilkoltnak kell tekinteni, aki meghalt a Covid-fertőzésben. A korai kezelés mindig hatékony volt. A mandátum napján kisétáltam a kórházból. Saját praxisom van, és én vagyok az egyetlen ember a városban, aki a kórházba kerülés előtt Covid-betegeket kezel.

Azt is megfigyeltem, hogy a kórház teljes személyzete, beleértve az osztályomat is, beoltják, majd megkapják a Covid-ot. Az összes többi betegség mellett most több millió tüskefehérjével töltötted meg a testedet, és egy időzített bomba vagy a rák, a vérrögök és bármilyen betegség számára, amely felbukkanhat a szervezetében.

És belefáradtam abba, hogy az emberek odamennek és megkérdezik az orvosokat, hogy kezelhetik-e őket a Covid ellen, és egyetlen lehetőségük az oltás, vagy hazamenni, vagy bemenni a kórházba, ahol nem fog kigyógyulni. Szívesen kezelem bármelyikőtöket Covid-betegségben, mielőtt kórházba mennék, mert a korai kezelés mindig bevált. Tagja vagyok az FLCCC Szövetségnek, az NC Physicians for Freedomnak és az Orvosi Szabadság Csúcstalálkozónak.

És arra kérlek mindenkit, hogy ne válassza a félelmet és a maszkok viselését a gyerekeinkre. Az oltás nem fog működni, a korai kezelés mindig is működött, és a betegek rossz kezelése miatt haltak meg emberek. És a családok felismerték ezt, és felemelkednek, és a kormányok és a kórház után fognak jönni. Nagyon kitüntetett és nagy tiszteletnek örvendtem New Hannoverben. 2020 novemberében a kiválóság munkatársa voltam, és ebben az évben álláslehetőségem volt ennek a kórháznak az orvos-főigazgatójától, és úgy döntöttem, hogy kiszállok, és kiállok az igazam mellett.

Tehát, ha feltesszük ezeket a maszkokat a gyerekeinkre, az nem segít, ahogy a védőoltás sem, és ezt mindannyiunknak észre kell vennie. A macska kikerült a zsákból, és az emberek globálisan beszélnek, beleértve az oltóanyag feltalálóját is.


Forrás