Header Ads Widget

OLTOTT SPORTOLÓK ÉLETVESZÉLYBEN!


A Covid-19 vakcinák az előrejelzések szerint 62,3 millió szív- és érrendszeri halálesetet okoznak majd csak 2022-ben világszerte.

A jelenlegi trendek vizsgálata feltárta, hogy a Covid-19 oltások az előrejelzések szerint 2022-ben világszerte több mint 62,3 millió szív- és érrendszeri halálesetet okoznak majd, miután 2021-ben a hivatásos sportolók szív- és érrendszeri halálozása már most is megduplázódott háromhavonta.

Az Amerikai Szívszövetség legutóbbi dokumentuma, amelyet Dr. Steven Gundry az Amerikai Szívszövetség konferenciáján, november 12-14-én Bostonban tartott beszédében elmondott, megállapította, hogy a Covid-19 mRNS-oltások több mint kétszeresére növelik a szívinfarktus elszenvedésének 5 év alatti esélyét különböző gyulladásos betegségek mérése alapján.

"Tisztázzuk, mit jelent ez. Ezek a focisták a kanári madarak az oltás szénbányájában. Ne engedjük, hogy a haláluk hiábavaló legyen. Ők szenvedik e először, mert ők terhelik a szívüket a legjobban. Nagyon megindító volt nézni, ahogy Sergio Aguero, a Manchester City teljesen fitt játékosa összeesik, majd nehezen áll fel, miközben megragadja a szívét a körülötte lévő kollégáival, és azt gondolja, hogy semmi baja nem lehet, most csak játszom, aztán újra összeesik. .

Túlélte, de már nem tud soha többé profi futballozni. Ez teljesen abszurd egy ilyen fitt fiatalember számára. Látnunk kell ezeket a halott futballkanárikat (31 szívroham csak tavaly). Ebből meg kell tanulnunk, hogy az oltás szénbányája tele van méreggel, és azonnal  el kell hagyni azt!" Forrás