Header Ads Widget

Rabszolgaság vagy Rendszerváltás! Nincs harmadik út! A választásokkal vagy tüntetésekkel nem lesznek jobbak az életkörülményeink!



MINDEN HATALOM A NÉPÉ! Ez már csak a múlté, mert ennek pont az ellenkezője igaz! Ma minden hatalom a hatalomé az emberi jogok folyamatos sárba tiprása mellett. Ma az emberek a média propaganda áldozatai, amely szintén politikai érdekeket szolgál ki. Gyakorlatilag egy megosztott, megvezetett társadalomban élünk, ahol az egyént állati szinten próbálják kezelni. A nyakunkon van nem csak a kényszeroltás, a zsarolás, hanem a chip rendszer bevezetése is, vagyis a totális kontroll és globális diktatúra. Nincs tovább ahová hátrálni, mert nem az az időszak következik, amikor 4 évente 1 alkalommal próbálkozhatunk és cserélgethessük a politikusokat, akikben újból és újból csalódhatunk mint eddig, mert a közeljövőben még választások sem lesznek abban a formában ami eddig volt, annyira előrehaladott az ÚJ VILÁGREND.

  • A lényeg, hogy egy áldemokráciában élünk, amely a háttérhatalmat és az őket kiszolgáló politikusokat szolgálja és nem az embereket. Már eljutottunk odáig, hogy jelenleg Magyarország egy bejegyzett cég, és mi nem állampolgárok vagyunk, hanem alkalmazottak és rabszolgák. Részletek
  • Az áldemokrácia működésének lényege, hogy mindig azt mondják, amit az emberek hallani akarnak, de valójában mindig a háttérhatalom érdekei valósulnak meg, az őket kiszolgáló politikusoknak köszönhetően. Nincs azonnali visszahívhatóságra lehetőség, így pártok cserélgetésével, négyéves ciklusokban folyamatosan teszik tönkre az embereket.
  • A jobb és baloldali politikusok között az a különbség, hogy a jobboldal valamilyen szinten kompromisszumokat alkalmaz a nemzet érdekében, míg a globalista baloldal, önként és dalolva szolgáltatja ki hazánkat idegen érdekeknek, és hajtja végre a háttérhatalom utasításait.
  • A háttérhatalom célja, a nemzetek felszámolása, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, és a világkormány létrehozása, pontosabban a totális kontroll és globális diktatúra.
  • Óriási tévedésben élnek azok, akik úgy gondolják, hogy a globalista nemzetgyűlölők által futtatott Márki-Zay Péter, vagy bárki más, akiket ez a nemzetgyalázó társaság maga elé tolva futtat, az a nemzet érdekeit fogja majd szolgálni. Eddig 5 alkalommal tették tönkre hazánkat. Csak meg kell nézni azokat az országokat, ahol a globalista elit került hatalomra, ott sokkal erőteljesebben jelen vannak a korlátozások.
  • A nemzeti érdekeket képviselő párt mint a MI HAZÁNK, ha nem tud mindent elsöprő többséget szerezni, akkor folytatódni fog tovább az a pusztítás és cirkusz, ami eddig volt.

HA NEM LESZ RENDSZERVÁLTÁS, AKKOR:

  • Továbbra is totálisan kileszünk szolgáltatva, a háttérhatalom által ránk erőszakolt pusztító terveknek. Részletek
  • Folytatódni fog, az eladósítás, az elszegényítés, és a kilakoltatások, mindez a népességcsökkentést és az új honfoglalók betelepítését szolgálja.
  • Nem csak a jogainktól leszünk megfosztva, hanem hamarosan mi leszünk idegenek a saját hazánkban.
  • Folytatódni fognak a korlátozások, a zsarolás és a kényszeroltások, ezzel teszik tönkre a gazdaságot, és építik le az ellátó rendszereket.
  • Marad a hazug történelem oktatás és a néphülyítés az élet minden területén.
  • A következő években mégjobban megosztanak bennünket, mint eddig bármikor, mert a háttérhatalom célja, egy olyan katasztrofális helyzet létrehozása, amikor az emberek rá lesznek kényszerülve az ÚJ VILÁGREND elfogadására.


 Amikor azt mondjuk ELÉG VOLT!
2022.02.12. déli 12.00 -! BUDAPEST, VAJDAHUNYAD VÁRA!