Header Ads Widget

A hatalom már kőkemény diktatórikus eszközöket alkalmaz a környező országokban a saját népük ellen, és ha nem ébredünk, heteken belül nálunk is ez lesz!



Magyarországon a közelgő választásokat figyelembevéve, a legnagyobb problémát és veszélyt az jelenti, hogy vannak köztünk élő olyan honfitársaink, akiknek még mindig nem volt elég a pusztításból, amely több mint 100 éve tart. A nemzetgyűlölettől vezérelve, most is egy olyan moslékkoalíciót támogatnak, akik köztudottan nemzetellenes globalista elveket szolgálnak, és néhányuk kettős állampolgársággal rendelkező ügynök! Ezt a moslékkoalíciót mindössze 1 dolog kovácsolta össze, ami nem más, mint hatalomvágy és élősködés a nemzeten. Sokan még mindig nem tudják, hogy ezt az áldemokráciát amiben élünk, a nemzetek fölött álló háttérhatalom irányítja, akiket nem választ meg soha senki. Alapból a pártok meghatározó politikusai, a háttérhatalom bábjai, kiszolgálói. Az új pártok is könnyen a háttérhatalom áldozatai lesznek, ha a vezetői megvehetők és eladják a lelküket. Lásd a Jobbik Pálfordulását. Éppen ezért, a nemzetellenes globalista pártok óriási veszélyt jelentenek az országra, függetlenül attól, hogy kit tolnak előre, mint például Márki-Zay Pétert. A gyengébbek kedvéért, ezt a kényszeroltást, zsarolást, korlátozásokat amit tapasztalhatunk világszerte, ezt nem az országok vezetői találták ki, hanem a háttérhatalom, ugyanúgy, mint az 1,2 világháborút is! Ma egy biológiai háború az egész emberiség ellen.

Jól látható, hogy a globalista ellenzék, országos szintre próbálja kihegyezni azt a káoszt, korlátozásokat, kényszert, zsarolást, ami bolygószinten zajlik. Ennek célja, hogy megosszák az embereket, és amíg egymás gyalázásával vannak elfoglalva, addig akadálytalanul épülhet a háttérben a globális diktatúra, ahol többek között nem lesznek ilyen jellegű választások mint most.

Ma a demokráciát féltő országok többsége, már a legbrutálisan korlátozásokat, kényszert és terrort alkalmazzák a saját népükkel szemben, ugyanazt a brutalitást alkalmazzák, amit Gy. F. már 2006-ban már kipróbált. Heteken belül nálunk is ismét ez lesz ha nem ébredünk!


https://vk.com/video644727407_456239226

A lényeg, hogy ezt a hazaáruló, nemzetgyűlölő moslékkoalíciót, az a globális sátáni háttérhatalmi elit futtatja és támogatja, akik a nemzetállamok felszámolásában, a migrációs pusztításban, a családok szétverésében, és a gazdaság tönkretételében érdekeltek, hogy megvalósíthassák az egypólusú világrendszert, vagyis a totális kontrollt és a globális diktatúrát!

Nem beszélve arról, hogy ennek a hazaáruló bandának az elődjeinek köszönhető Magyarország szétdarabolása, a történelmünk meghamísítása, az alkotmányunk szétverése. Diktatúrával, orosz segédlettel hozták létre az illegitim rendszert Magyarországon, hogy a nemzetellenes kártevők hatalmat szerezhessenek, azóta is illegitim minden tettük, amely hazugságok sorozatára épül, amit újabb és újabb hazugságokkal fednek le, és adnak el az embereknek. 

Ma Brüsszelből és a háttérhatalom által biztosított globális médiákkal támadják hazánkat, és ott tesznek kárt, ahol csak tudnak, nem változott SEMMI! Nekik ez az ország nem több mint egy lakópark. A jelenlegi káosz helyzetben, ez a balliberális moslék banda a legveszélyesebb képződmény, ami valaha létezett hazánkban, úgy az országra, mint az itt élni akaró emberekre nézve.



A baloldal 100 év alatt ötször vitte  csődbe az országot:

- 1918-1920

- 1948-1956

- 1957-1990

- 1994-1998

- 2002-2010


A LÉTRONTÁS MESTEREI ÉS A HAZUGSÁG BAJNOKAI!


https://vk.com/video644727407_456239021


RÉGI BŰNÖK ÁRNYÉKA HOMÁLYOSÍTJA EL A LÁTÁSUNKAT!



Emlékezzünk a rózsadombi paktumra! Ez a nemzetgyűlölő banda, illegitim paktumokkal, diktatórikus eszközökkel, előre kitervelt szándékkal módszerváltás után, nem helyreállították a történelmi alkotmányunkat, hanem ismét kivéreztették az országot, hogy mentsék a bőrüket!  Részletek: https://www.napitema.com/2021/09/a-kepviselok-1990-ota-nem-rendelkeznek.html