Header Ads Widget

A "zsarnok menekül"- Az internetet felrobbantja, hogy Trudeau elmenekült az országból, mikor a "Freedom Convoy" Ottawába tartott.



Trudeau-t, aki napokkal ezelőtt "kis, perem kisebbségként" utasította el a tiltakozó kamionosokat és támogatóikat, az interneten "gyáva" és menekülő "zsarnok"-ként jellemzik Ottawából való szökése miatt. „ Létezik-e gátlástalanabb és gyávább viselkedés, mint egy szökésben lévő zsarnok?” - mondta Chip Roy (TX) republikánus képviselő.

„Békés ország vagyunk, amely világszerte segített megvédeni a nemzeteket a népüket elnyomó zsarnoki kormányoktól, és most úgy tűnik, ez itt történik” – olvasható a GoFundMe fiókjában. „Harcunkat a szövetségi kormányunk küszöbéig visszük, és követeljük, hogy hagyjanak fel minden mandátummal az emberekkel szemben. A kisvállalkozásokat tönkreteszik, az otthonokat tönkreteszik, az embereket pedig rosszul bánják, és megtagadják a túléléshez szükséges alapvető szükségleteiket.”

„Kanadaiként kötelességünk véget vetni ennek a [sic] mandátumnak. Elengedhetetlen, hogy ez megtörténjen, mert ha nem így teszünk, országunk többé nem lesz az az ország, amelyet megszerettünk. Ezt a jövő nemzedékeinkért tesszük, és azért, hogy visszanyerjük életünket.” Forrás


https://vk.com/video644727407_456239344