Header Ads Widget

Vajon mennyire vannak tájékoztatva az emberek, hogy kikre, mire és miért szavaznak? Mennyire vannak tisztában a médiák befolyásolásával?


Most, hogy közelednek a választások, beindultak a párt érdekeket szolgáló hazai és külföldről támogatott média csoportok, akiknek feladatuk, elterelni a kényes kérdésekről a szavazók figyelmét és kifényezni politikusainkat, amennyire csak lehetséges. A választóknak meg sejtelmük sincs, hogy politikusaink valójában egy olyan háttérhatalmi elitet szolgálnak, amelynek céljai szöges ellentétben állnak az emberek érdekeivel. Ez azt jelenti, hogy egy áldemokráciában élünk, amely a háttérhatalom kezében van. A háttérhatalmat meg politikusok szolgálják ki, amiről 1 árva szót sem osztanak meg soha a nyilvánossággal. Ezek az információk titkosak, nem publikusak, vagyis olyanok döntenek az életünkről, akiket nem választott meg soha, senki.

Miért nem tudnak a civil megmozdulások átütő sikereket elérni és miért vannak az egyéni érdekek kiszolgáltatott helyzetben? Elsősorban azért, mert nincs a civil társadalom mögött média! Minden meghatározó média, pártérdekeket szolgál és megoszt! Csak annyi információt osztanak meg, amennyi az érdekeiket szolgálja egyik vagy másik oldalnak. Lásd az elmúlt 2 évet is végig hazudták, ezzel a járvány őrülettel! Tehát ma az emberek a média propaganda áldozatai! Mégis az emberek a nap 24 órájában, ezeknek a médiáknak a tartalmait osztják meg, különböző közösségi médiákban, amit ráadásul igaz, hiteles és független hírforrásnak tartanak megkérdőjelzés nélkül. A közösségi médiák is ma már cenzorként működnek! Ezzel a megosztásokkal, valójában olyan médiákat támogatnak önként és dalolva, amelyek nem őket szolgálják és csak felhasználják céljaikhoz.

“A média a legerőteljesebb dolog a világon. Ártatlanból bűnöst, a bűnösből ártatlant tud csinálni. És ez hatalom. Mert így ők kontrollálják a tömeg tudatát. A sajtó annyira erőteljes tud lenni a percepció gyártásban, hogy a bűnözőt áldozatnak és az áldozatot a bűnözőnek képes átalakítani az emberek szemében. Ha nem vagy szemfüles, a média megutáltatja veled az elnyomottakat, és megszeretteti veled azokat akik elnyomnak.”Malcolm X



 


Az igazi problémák ott kezdődnek, hogy Magyarországon alkotmányos válság van, és ezáltal teret nyert egy rendkívül kártevő élősködő globalista nemzetgyűlölő társaság, akik álszent hazug módon folyamatosan megvezetik az embereket, akiknek elődjeik illegitim eszközökkel szereztek hatalmat, azóta is illegitim minden tettük ebben az országban, és az elődjeikkel együtt már 5 alkalommal tették tönkre hazánkat, elszámoltatások nélkül!

Ez röviden azt jelenti, hogy ezzel az illegitim rendszerrel lehetőség nyílt, idegen érdekek beavatkozására az életünkbe, ezért nem volt valós rendszerváltás, és ezért nem volt elszámoltatás, vagyis a jobb és baloldali regnáló politikusainknak nem érdekük a történelmi alkotmányunk helyreállítása, sőt nem is tehetik, mert eladták a lelküket, így az egyik politikai elit, kompromisszumokkal megpróbálja a nemzeti érdekeket szemelőt tartani és ezáltal lassabban vérezteti ki az országot, a másik meg gyorsan. Részletek