Header Ads Widget

Izrael titkos terve egy "második Izrael" létrehozására Ukrajnában?



A Times of Israel, egy független izraeli újság, amely munkatársai között a Ha'aretz izraeli napilap több korábbi riporterét is számon tartja, 2014. március 16-án egy izgalmas, de nagyrészt figyelmen kívül hagyott történetet közölt Jeruzsálem és az ukrajnai Zsitomir címmel, amelyet az orosz és ukrán haditudósítók, Hirsh Ostropoler és I. Z. Grosser-Spass írtak, egy titkos, az izraeli kormánynak átadott jelentésre hivatkozva. A jelentés, amelyet a zsidó történelemmel foglalkozó, akadémiai és más kutatóközpontokból érkező tudósokból álló válogatott testület írt, arra a következtetésre jutott, hogy az európai zsidók valójában a kazároktól származnak, egy Ukrajnát és Dél-Oroszországot uraló, háborúskodó mongol-tatár csoporttól, amely a Kr. u. nyolcadik században tömegesen áttért a zsidóságra. 

A cionisták régóta érvelnek amellett, hogy az Izrael által igényelt föld a zsidó nép bibliai születési joga volt, akiket a különböző birodalmak többszöri hódításai után az úgynevezett „diaszpórában” kényszerítettek ki a földről. Annak bizonyítéka, hogy az askenázi zsidóknak, akik az izraeli zsidó lakosság többségét alkotják, nincs történelmi kapcsolatuk Palesztinával, megkérdőjelezné Izrael egészét, mint a zsidó nép történelmi „5000 éves” hazáját. Forrás


Az utóbbi napokban sokan láthatták azt a videót, amiben izraeli atyafiak önfeledt boldogságban táncolnak az orosz és az ukrán zászlót lengetve. Minek örülnek? A háborúnak? Vagy valami olyannak, amit majd a háború teremt meg számukra? Nos, ennek több oka is van, ahogy annak is, hogy miért halad (szinte szándékosan lassan) az orosz invázió Ukrajnában. Egy ekkora hadseregnek napok alatt el kellett volna foglalnia Ukrajnát. Ehelyett érthetetlen módon játszanak rá, hogy időt adjanak a nemzetközi katonai ellenlépésre, a szankciókra, a világgazdaság bedőlésére, a háború kiterjedésére, a világszintű összeomlásra. És pontosan ez történik. Az orosz és ukrán zászló nem véletlen táncol együtt, hiszen egy kéz lengeti őket. Cikksorozat a nagyvilágból, hogy érthetővé tegye a ma zajló események hátterét.


https://vk.com/video644727407_456239476


Hogyan védte meg az izraeli lobbi az ukrán neonácikat? (2014)


John Conyers képviselő meg akarta akadályozni a neonácik amerikai finanszírozását Ukrajnában. Az Anti-Defamation League (ADL) és a Simon Wiesenthal Központ azonban nem volt hajlandó segíteni.

Az AlterNet úgy értesült, hogy a republikánusok vezette házszabályi bizottság kizárta a végső törvényjavaslatból a 2015-ös honvédelmi felhatalmazási törvény (NDAA) módosítását, amely megtiltotta volna az Egyesült Államok segítségét, kiképzését és fegyvereit a neonácik és más ukrajnai szélsőségesek számára. . A John Conyers demokrata képviselő által benyújtott módosítás célja az ukrán erők és az orosz szeparatisták közötti erőszakos összecsapások visszaszorítása volt. 

A módosítást a Kongresszus munkatársai terjesztették elő az Anti-Defamation League (ADL) és a Simon Wiesenthal Központ lobbistái előtt, amelyek az ország két legnagyobb zsidó nyomásgyakorló szervezete. Az antiszemitizmus és az erőszakos szélsőségesség elleni küzdelmet célzó küldetésük ellenére az ADL és a Wiesenthal Központ megtagadta Jeffries és Conyers javaslatának támogatását. Forrás