Header Ads Widget

Még 5 hónapunk van hátra? Sokan még mindig nem tudják, mi zajlik a világban, miért van kilátástalanságban az életük, és miért olyan a világ amilyen!


A fájdalmas igazság az, hogy mindig kifele és másokra mutogatunk a problémáinkért, pedig minden pusztítás, ami történik az egész  emberiség ellen, az elsősorban a megvezethető embereknek köszönhető, akik mindig csak másoktól várják az életük jobbrafordulását, ami értelemszerűen mindig csalódással végződik. Ennek a rétegnek vezetőkre, pontosabban hazudozókra van szükségük, akik folyamatosan ígérgethetnek és hazudozhatnak nekik. Ma ezek a megvezetett emberek döntik el, hogy merre van az előre, mert elmegy szavazni és azokra szavaz, akik éppen a legnagyobbat tudják hazudni. Szomorú tény az is, hogy megvannak győződve arról, hogy a hatalom őket szolgálja. Mindez azért van így, mert sokan úgy élik le az életüket, hogy fogalmuk sincs a világ működéséről. A másik probléma, ami az egész emberiséget a szakadék szélére sodorta minden szinten, az a hatalmat kiszolgáló média propagandák, akik szintén nem az embereket szolgálják. A hatalmat bitorlóknak, megvezetett, lebutított, rabszolga társadalomra van szükségük. Ennek ellenére ma kizárólag ezek a médiák lettek az igazság forrásai, amit önként és dalolva osztanak meg az emberek a saját vesztükre.

Felelősek azok az embertársaink is a jelenlegi helyzetért, akik ugyan átlátnak a szintán, nézik az alternatív médiákat, csak éppen nem osszák meg másokkal is a kapott információkat, hogy segítsenek másoknak is! Ez azt eredményezi, hogy semmilyen változás nem fog történni!


“A média a legerőteljesebb dolog a világon. Ártatlanból bűnöst, a bűnösből ártatlant tud csinálni. És ez hatalom. Mert így ők kontrollálják a tömeg tudatát. A sajtó annyira erőteljes tud lenni a percepció gyártásban, hogy a bűnözőt áldozatnak és az áldozatot a bűnözőnek képes átalakítani az emberek szemében. Ha nem vagy szemfüles, a média megutáltatja veled az elnyomottakat, és megszeretteti veled azokat akik elnyomnak.”Malcolm X



A mennyiben nem lesz ébredés, akkor a választások után, ismét elszabadul a pokol. Ami eddig volt az elmúlt 2 évben, korlátozások, zsarolások, kényszeroltások, az emberi jogok sárba tiprása világszerte, ez csak a bemelegítés volt. Az orosz-ukrán konfliktus is ezt a célt szolgálja. A fekete leves még csak ezután jön!


Még 5 hónapunk van hátra?!

https://rumble.com/vy5ozp-mg-5-hnapunk-van-htra.html


Hogyan valósítja meg terveit a háttérhatalom!



https://vk.com/video644727407_456239475


A választások tétje óriási Részletek




MEGOSZTÁS