Header Ads Widget

Nyakunkon a hiperinfláció! A Great Reset teljes gőzzel beindult. Akik továbbra is autóval akarnak közlekedni, azoknak valószínűleg hamarosan kerékpárra kell váltaniuk.


 

Az autóvezetés kezd luxussá válni. Akik továbbra is kerekeken akarnak közlekedni, azoknak valószínűleg hamarosan kerékpárra kell váltaniuk. A Great Reset teljes gőzzel beindult. Az üzemanyagárak emelkednek. Az emelkedésnek pedig nem látszik a vége. 

KLAUS SCHWAB A KÖZÉPOSZTÁLY FELSZÁMOLÁSÁRÓL!

A WEF vezér arról beszél, hogy a  középosztály áldozata lesz a negyedik ipari forradalomnak, ami rengeteg munkahely megszűnésével jár majd. Részletek



Csak az elmúlt néhány napban óriási mértékben emelkedtek a benzinárak. A benzin most sok helyen több, mint két euró literenként. Az emelkedésnek nem látszik a vége. Az orosz szankciók tehát ismét bumerángnak bizonyulnak a saját állampolgárok számára. Ehhez jön, ha nyáron bevezetik a CO2-adót, a benzin és gázolaj literenkénti ára akkor már bőven három euró felett lesz. Ez pedig az átlagos, illetve az alacsony jövedelmű fogyasztókat fogja sújtani. Mint mindig. Forrás


Nyakunkon a hiperinfláció! Ehhez kellett a járvány és a háború. Totális elszegényítés, totális kontroll.


Lidl, Aldi és Edeka: A következő termék szűkös lesz - a kiskereskedelemben megduplázódik az ár. A Lidlben, az Aldiban és az Edekában: Az étolaj ritka árucikké válik. Az ukrajnai háború tovább súlyosbította az élelmiszerhiányt . A szupermarketek és diszkontok polcai már egyre ritkulnak. A világon jelenleg zajló összes válság együttvéve hiányt eredményez szupermarketeinkben és diszkont üzleteinkben. Ennek eredményeként az árak néha jelentősen megemelkednek. Forrás





Bethlehem, Pennsylvania. A benzinkút digitális megjelenítőjén az ár valós időben változik, akár a tőzsdén.

https://vk.com/video644727407_456239448


Egy hét alatt a gázolaj literenkénti ára mintegy 40 centtel emelkedett, a benzin ára pedig szorosan a nyomában van a rekordversenyben. Az üzemanyag még soha nem volt ilyen drága!

A kérdés, amelyet most minden autós feltesz magának: meddig mehetnek még feljebb az üzemanyagárak? A BILD körbekérdezett az iparágban és további növekedésre számítanak. A 3 eurós literenkénti ár már jövő vasárnap lehetséges!




Olaszország ma, Supreme Diesel 2,759/liter.Közben Mario Draghi olasz pénzből fegyvereket vásárol Ukrajnának. Egy nem megválasztott pszichopata, aki tönkretette Olaszországot, és továbbra is ezt teszi.

https://vk.com/video644727407_456239451