Header Ads Widget

A fősodratú média hallgat a lényegről! A rendszerváltók által szervezett rendezvényen, több mint 80,000 ember ment ki az utcára, hogy vissza vegye az Önrendelkezési jogát!



Ma 10-12 óra között még te is tehetsz a jövődért! Az alaptörvény közjogilag érvénytelen! Minden hatalom a népé! Jelenleg ez nem így van! Meddig dugod homokba a fejed? Meddig hiszed el, hogy azok akik éveken át hazudnak, korlátoznak, zsarolnak, és semmibe veszik az emberi jogokat, téged szolgálnak? Meddig dőlsz be a hazug média propagandáknak, akik megosztanak és párt érdekeket szolgálnak? Meddig tudsz a gyermekeid szemébe nézni, hogy nem tettél semmit a jövőért, mikor szólított a haza? Meddig akarod kemény munkával fizetni a háttérhatalmat kiszolgáló politikusok jólétét? Ha végre felállsz és velünk tartasz, tehetsz az életedért, a családodért és a jövő nemzedékeiért! ÉBREDJ MAGYAR!!! JÖVŐD A TÉT!









Utolsó esélyünk holnap 2022.03.13. 10:00 Vajdahunyad vára! Cselekedj míg nem késő!


A kérdés már csak az, hogy rabszolga akarsz lenni vagy vagy Szabad? Holnap történelmet kell írnunk! Gyere nekéslekedj! 100 ezer ember! Egyszere! Egy időben! Egy helyen! Amíg nem érezzük veszélyben fiaink, férjeink életétamíg nem érzed veszélyben tulajdonodat, személyes vagyontárgyaidat, addig nehezen mozdulsz.




SÜRGŐS FELHÍVÁS!





OSSZÁTÓK!!!!!