Header Ads Widget

Angliában bekövetkezett összes Covid-19-halálozás 92%-át, a teljesen beoltott népesség tette ki márciusban.



Az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynöksége által közzétett hivatalos adatok megerősítik, hogy a teljesen beoltott népesség tette ki a március folyamán Angliában bekövetkezett összes Covid-19-halálozás megdöbbentő 92%-át, de ami még megdöbbentőbb, hogy ezeknek a halálozásoknak a 82%-a a háromszorosan beoltott lakosság körében történt.

De történik valami, ami ennél is furcsább. A Covid-19 jelenleg ismét növekszik az Egyesült Királyságban, de az adatok megerősítik az esetek, a kórházi kezelések és a halálozások száma a háromszorosan beoltott lakosság körében, míg a beoltatlan lakosság körében jelentősen csökken.

Az elmúlt két évben monumentális mértékben hazudott önnek a kormánya, annak tudományos tanácsadói és a fősodratú média. De a legnagyobb hazugság talán az, hogy a Covid-19 injekciók biztonságosak és hatékonyak. Egyik állítás sem igaz. Ha azt szeretné, hogy a közelmúltban bizonyítékot szerezzenek arra, hogy nem biztonságosak, akkor ne keressen tovább, mint az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynökségének (UKHSA) közelmúltbeli bejelentését.

2022. április 6-án az UKHSA kiadott egy nyilatkozatot, amelyben megerősítette, hogy sürgős vizsgálatot indítanak a gyermekek körében a májgyulladás (hepatitis) szokásosnál magasabb arányának kimutatása miatt, és hogy Hasonló eseteket Skóciában is értékelnek.

Már kizárták a hepatitist okozó gyakori vírusokat, így most már nem kell tovább keresniük, mint a gyermekeknek szükségtelenül felajánlott Covid-19 injekciót, mert a Pfizer saját tanulmánya megerősíti, hogy a Covid-19 mRNS-oltás felhalmozódik a májban az oltást követően, és hepatitist okoz. Forrás



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Digitális zsarnokság: EU digitális Covid-vakcina tanúsítvány a "globális rendőrállam" bevezetéséhez. Részletek 

Klaus Schwab gyakorlatilag áldását adta a dubai konferencián tárgyalt jogfosztásunkra, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztítására a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. Részletek





Megosztás itt: