Header Ads Widget

A Mi Hazánk benyújtotta az új parlamenti ciklus első két törvényjavaslatát. Az egyik a mentelmi jog, a másik pedig a veszélyhelyzet eltörlését szorgalmazza.


Novák Előd alelnök a mentelmi jog eltörlését kezdeményezte, míg a másik benyújtott javaslat a veszélyhelyzetet törölné el.

A kampány során nagy hangsúlyt fektettek a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések eltörlésére, ellenezték a kötelező oltásokat és a lezárásokat is.

A Mi Hazánk kérésének megfelelően az újonnan megalakult Országgyűlés egyik alelnöki posztját Dúró Dóra töltheti be az elkövetkezendő ciklusban.



Az alakuló ülésen emellett korjegyzői feladatokat is ellátott, erről így írt:

Negyedszer is korjegyzőként vehetek részt az Országgyűlés alakuló ülésén az egyik legfiatalabb képviselőként, korábban erre még nem volt példa, hogy valaki négy ciklusban is a legfiatalabbak közé tartozzon. A Mi Hazánk támogatottsága is kiemelkedő az első szavazók körében, így különös felelősséget érzek az iránt, hogy hallassam az ő hangjukat is a Nemzet Templomában.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Magyarország jelenleg nem egy szabad, független ország, mert egy idegen érdekeket kiszolgáló zsarnoki rendszer van érvényben, amely lehetővé teszi, hogy kiszivattyúzzák a pénzt az országból. Ahhoz, hogy pontosan megértsük, mi zajlik Magyarországon, ehhez vissza kell mennünk időben az alapokhoz, a problémák gyökeréhez.