Header Ads Widget

Oroszország több mint 17 000 tonna humanitárius rakományt szállított Ukrajnának.


Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma szerint Oroszország már több mint 17 ezer tonna humanitárius rakományt szállított Ukrajnának, és már 959 humanitárius akcióra is sor került. 

Ezt az Orosz Föderáció Nemzetvédelmi Irányító Központjának vezetője, Mihail Mizincev vezérezredes jelentette be egy tájékoztatón.

"2022. március 2-tól az Orosz Föderáció már 17 285,6 tonna létfontosságú élelmiszert, élelmiszert, gyógyszert és egészségügyi felszerelést szállított Ukrajnának, 959 humanitárius akciót hajtott végre, ebből nyolc humanitárius akciót az elmúlt 24 órában. Donyecki Népköztársaság, Harkov és Kherson régiókban, amelynek során 159,7 tonna humanitárius segélyt juttattak el a polgári lakossághoz” – idézte Mizincevet a RIA Novosztyi.

Megjegyezte, hogy hétfőn 3 humanitárius akciót tartanak a DPR-ben és a Herson régióban. A helyi lakosok 87 tonna létfontosságú élelmiszert és élelmiszert kapnak. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Jól látható, hogy az egész emberiséget kifosztó, eladósító, gyarmatosítók, és az őket kiszolgáló globalista politikusok, a mindent elsöprő globális médiájukkal, összefogtak Oroszország ellen. Az USA-t kiszolgáló EU politikusaink által hozott szankciókat Oroszországgal szemben, mi fogjuk megfizetni! Figyelmeztetett Putyin! Ha valaki kívülről be akar avatkozni az ukrajnai háborúba és stratégiai fenyegetést hoz létre Oroszország számára, "villámgyors csapásra" számíthat. Részletek