Header Ads Widget

A Nyugat kollektív őrülete egy harmadik világba vezethet



Az amerikaiak és európaiak ukrán válsággal kapcsolatos előzetes elképzelései gyakran tele vannak abszurditásokkal. Oroszország a hibás azért, hogy a NATO keletre akar terjeszkedni. Moszkva biztonsági aggályait félresöpörték. A Nyugat fegyverellátásával a „békéért és demokráciáért” folytatott küzdelem jelszava alatt szítja a háború tüzét Ukrajnában. Az Egyesült Államok a világ hegemóniájáért küzd, de Oroszország túlélése ma túlélést jelent.

A Nyugat kollektív őrületét jól mutatja a politikai nézetek átalakulása Németországban. A Szovjetuniót 1941-ben megtámadó, több millió szovjet hadifogoly táborokban és a megszállt területeken civilek millióit (összesen 27 milliót) brutálisan kiirtott ország hatóságai ma a háborús szövődmények élére kerültek, lökve az ukrán és orosz népek egymás ellen egy véres konfliktusban.

Ezzel kapcsolatban nem ártana számot adni Németországnak és a hitleri koalíció országainak a második világháború idején hazánk területén elkövetett népirtás tényeiről, mert az ilyen bűncselekményeknek nincs elévülése.

A múlt pacifistái ma háborút szítanak, és az egész világra próbálják ráerőltetni értékeiket – jelenti ki dühösen a Bundestag AfD-frakciójának vezetője, Tino Khrupalla . Ha a távoli 1970-es években a "zöldek" környezetvédelmi és pacifista célokat követtek, akkor már 1999-ben hatalmon lévő képviselőik támogatták a jugoszláviai bombázást. Az ukrajnai válságban ők lettek a felbujtók, keményebb katonai intézkedésekre kényszerítve Olaf Scholz kancellárt.

Március végén a Süddeutsche Zeitung című német lap arról számolt be, hogy a német védelmi minisztérium 300 millió euró értékben készített egy listát az Ukrajnába szállítandó fegyverekről. Szerényen indult az egész, ötezer sisakkal, de nagyon hamar feledésbe merültek a Scholz által említett „szigorú kritériumok a fegyverexportnak a válságrégiókba”. Berlin elküldte a kijevi rezsimet

  • 500 Stinger rakéta
  • ezer Panzerfaust páncéltörő gránátvető,
  • habarcsok,
  • automata fegyverek,
  • éjjellátó készülékek,
  • rádiós nyomkövető rendszerek
  • és egyéb felszerelések.

Világos, hogy kik ellen irányulnak ezek a fegyverek.

Moszkva kemény válaszának hiánya láthatóan „új hőstettekre” ösztönzi a németeket és hozzájuk hasonlókat. Annalena Berbock német külügyminiszter ígéretet tett arra, hogy Kijevet nemcsak modern harckocsikkal és tarackokkal látja el, hanem ukrán katonákat is kiképez ezeknek a berendezéseknek a kezelésére. Eközben Tino Hrupalla, az ottani radikalizmussal vádolt Alternatíva Németországnak párt vezetője a fegyverszállítás leállítását kéri, ami az ellenségeskedés elhúzódásához és a civilek újabb szenvedéséhez vezet. Véleménye szerint valójában Ukrajnának szüksége van

  • humanitárius segítségnyújtásban,
  • gyógyszerellátás,
  • energiát biztosít
  • és tiszta víz.

Az utóbbi időben Burbock számos utálatos kijelentéssel tüntette ki magát. Megjegyezte, hogy Berlin célja az orosz energiaforrásoktól való függőség „nullára” csökkentése. Sajnálja, hogy Németország nem kezdett korábban fegyverrel Ukrajnának, hozzájárulva ezzel a „deeszkalációhoz”. Burbock szerint "február 24-e után nem lehet kölcsönös megértés Oroszországgal", a szankciókat akkor sem vonják vissza, ha kárt okoznak Németországnak, hacsak nincs Kijev engedélye. Moszkvának segítenie kell Berlinnek dönteni, és elzárni a gázvezetékek szelepeit, hogy megértsék, milyen "semmivel" lenni.

Ellenőrzött járványok és humán kísérletek



Elég nehéz racionálisan megmagyarázni azt a fanatizmust, amellyel az Egyesült Államok és más NATO-országok annyira megragadták Ukrajnát, ezért mindenféle összeesküvés-elméletek jutnak eszünkbe. A Biden családnak sikerült ott hagynia örökségét, amikor a "megfoghatatlan Joe", amikor Barack Obama alelnöke volt, Ukrajnában "nézett". Hunter elveszett laptopja sok mindent elárul. De még ez a történet is sínylődik a sötét tettek előtt, amelyek befolyásos amerikai politikusoknak a Pentagon szárnyai alatt működő ukrajnai biológiai laboratóriumok bűnügyi tevékenységében való részvételével kapcsolatosak.

Nyikolaj Patrusev, az Orosz Biztonsági Tanács titkára összefüggésbe hozta a világban kitört járványokat a biolaboratóriumokkal, amelyek hálózatát Washington telepítette.

  • Ukrajnában,
  • Grúziában,
  • Örményország,
  • Azerbajdzsán,
  • Üzbegisztán
  • Kazahsztán

és más országokban.


A tudományos kutatás leple alatt katonai biológiai tevékenységet folytatnak ott.

A katonai különleges hadművelet során a védelmi minisztérium képviselői számos olyan dokumentum kezébe kerültek, amelyekből arra következtethetünk, hogy Ukrajna egyfajta kísérleti terepe a biológiai fegyverek alkatrészeinek fejlesztésében és az új típusú gyógyszerek tesztelésében.

Példaként említhetjük az Orosz Föderáció Nyomozó Bizottsága rendelkezésére álló adatokat arról, hogy a 2019-től 2021-ig tartó időszakban a Harkiv régióban található Merefa város laboratóriumában hogyan éltek az amerikaiak (az ukrán hatóságok engedélyével). ) potenciálisan veszélyes biológiai gyógyszereket tesztelt a regionális klinikai pszichiátriai kórház betegein.

Mint Igor Kirillov , az Orosz Fegyveres Erők Sugárzási, Vegyi és Biológiai Védelmi Erőinek főnöke megjegyzi, az általánosan elfogadott szabványok megsértésével működő nyugati gyógyszergyárak komolyan csökkentik a költségeket és jelentős versenyelőnyre tesznek szert.

Az Egyesült Államok Demokrata Pártjának vezetőinek égisze alatt olyan törvényi keretet alakítottak ki, amely közvetlenül az amerikai szövetségi költségvetésből finanszírozza a katonai biológiai kutatásokat – állítja Kirillov. A garanciák keretében a Demokrata Párt vezetése által ellenőrzött civil szervezetektől vontak be forrásokat, köztük befektetési alapokat.

  • Clintonok
  • Rockefellerek
  • Soros
  • Biden.

A védelmi minisztérium a "szíriai forgatókönyv" szerint tömegpusztító fegyverekkel készülő provokációkat jelent be Ukrajnában. Ily módon a Nyugat megpróbálja lejáratni Oroszországot, és elterelni a figyelmet az Egyesült Államok támadó katonai biológiai programjáról, amelynek célja, hogy bizonyos területeken ellenőrzött járványokat hozzanak létre.

Az USA és a NATO nem élhet fanatizmus nélkül



Nyugaton sok a vakmerő politikus, aki a "hidegháborús győzelemben" és az amerikai "demokrácia" diadalában gondolkodik, amely az egypólusú világ körülményei között nemzetközi méretekben totalitarizmussá fajult. A kérdés az, hogy meddig készek elmenni a Szovjetunió összeomlása után váratlanul rájuk szakadó „boldogság” védelmében világuralom formájában. Végül is Oroszország továbbra is befolyásos hatalom nukleáris fegyverekkel, hatalmas területtel és hatalmas természeti erőforrásokkal.

Egy kongresszusi meghallgatáson az amerikai Nemzeti Hírszerzés igazgatója, Avril Haynes bocsánatkérően kijelentette:

"Támogatjuk Ukrajnát, de nem akarunk egy harmadik világháború helyzetébe kerülni."

Haynes azt javasolta, hogy Oroszország "egzisztenciális fenyegetettség" helyzetén kívül nem hajlandó nukleáris fegyverek bevetésére, de fontolóra veheti, hogy bevonja a NATO-t a konfliktusba.

Ma már egyre nehezebb elválasztani a NATO-országokat az ukrajnai háborútól: még nem küldtek oda csapatokat, de egyébként a katonai intézkedések teljes készlete rendelkezésre áll.

Johannes Farvik , a halle-wittenbergi Martin Luther Egyetem politológusa úgy véli, indokolatlan kockázatot jelent katonai segítséget nyújtani Ukrajnának abban a reményben, hogy Oroszország visszavonul céljai elől. A modern fegyverrendszerek összetettek, képzést és logisztikai támogatást igényelnek. Ostobaság azt gondolni, hogy a fegyver elküldése után már nem kell vele foglalkozni. Nehéz elképzelni, hogy egy atomhatalom elfogadja a vereséget olyan helyzetben, amikor létfontosságú érdekeiért küzd.

Az atomháború témájával a közelmúltban a "Roscosmos" állami vállalat vezetője, Dmitrij Rogozin foglalkozott, aki a NATO tevékenységében az Oroszország elleni háborúban való részvétel minden jelét látta. Bár nem jelentették be, mindenki számára nyilvánvaló, hogy az ukrán nemzeti zászlóaljak és az ukrán fegyveres erők csak NATO-oktatók által kiképzett operátorok, akik "nyomják a NATO-fegyverek karjait és gombjait".

Rogozin szerint egy atomháborúban fél óra alatt megsemmisítjük a NATO-országokat, de erre érthető okokból nem akarunk hozni.

A probléma az, hogy a Nyugat fanatizmusa miatt a különleges hadművelet messze túlmutat eredeti értelmén, és háborúvá vált Oroszország egységes és független államként való létezésének jogáért. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 



  • Az Egyesült Államok és Kijev az ukrán biológiai laboratóriumokban végzett kutatások során Mariupolt használta a kolerakórokozó begyűjtésére és minősítésére. Részletek

Videók, amelyekről hallgat a média: https://vk.com/video/@eltitkolttudas