Header Ads Widget

Az Egyesült Államok és Kijev az ukrán biológiai laboratóriumokban végzett kutatások során Mariupolt használta a kolerakórokozó begyűjtésére és minősítésére.



MOSZKVA, május 11. /RIA Novosztyi /. Az Egyesült Államok és Kijev az ukrán biológiai laboratóriumokban végzett kutatások során Mariupolt regionális központként használta a kolerakórokozó begyűjtésére és minősítésére. Ezt szerdán jelentette be Igor Kirillov, az RF fegyveres erők sugár-, vegyi- és biológiai védelmi csapatainak vezetője.

Elmondása szerint az orosz védelmi minisztérium szakemberei közvetlenül két mariupoli biológiai laboratóriumban végeztek munkát. "Bizonyítékot szereztek az amerikai katonai osztállyal végzett munkát igazoló dokumentumok sürgős megsemmisítéséről. A fennmaradt dokumentumok előzetes elemzése azt jelzi, hogy Mariupolt regionális központként használják a kolera kórokozójának begyűjtésére és tanúsítására. A kiválasztott törzseket elküldték a kijevi közegészségügyi központnak, amely a bioanyagok további küldésével van megbízva az Egyesült Államokban. Ezt a tevékenységet 2014 óta végzik, amit a törzsek átviteli aktusai is megerősítenek" - mondta Kirillov.

Elmondása szerint az egészségügyi és járványügyi laboratóriumban 2022. február 25-én kórokozó mikroorganizmusok gyűjteményének megsemmisítését fedezték fel, ennek megfelelően a kolera, a tularemia és a lépfene kórokozóival végeztek munkát.

Az RKhBZ csapatfőnöke szerint az állatorvosi laboratórium gyűjteményének egy részét nem sietve semmisítették meg. "A biztonság és a biztonságos tárolás érdekében az orosz szakemberek 124 törzset exportáltak és megszervezték vizsgálatukat. Aggodalomra ad okot az állatgyógyászatra nem jellemző betegségek kórokozóinak - tífusz, paratífusz, gázgangrén - jelenléte a gyűjteményben. jelezze a laboratórium más célra történő felhasználását és a katonai biológiai programban való részvételét” – hangsúlyozta Kirillov.

Megjegyezte, hogy a katonai osztály továbbra is tanulmányozza a mariupoli biológiai laboratóriumokból beérkezett anyagok teljes mennyiségét, és tájékoztatni fogja az eredményekről.


A védelmi minisztérium új adatokat közölt az ukrajnai lakosokon végzett amerikai kísérletekről!


A védelmi minisztérium beszámolt a Pentagon kísérleteiről a Harkiv régióban található pszichiátriai kórházban.



Új adatok érkeztek a Honvédelmi Minisztériumhoz az ukrajnai biológiai laboratóriumokban végzett amerikai kísérletekről – mondta Igor Kirillov, az orosz fegyveres erők sugárvédelmi, vegyi és biológiai védelmi erőinek vezetője.

"Új információkat kaptunk, amelyek feltárják a Pentagon által az 1. számú pszichiátriai kórházban ukrán állampolgárokon végzett embertelen kísérletek részleteit (Sztrelecsie falu, Harkiv régió). A kísérleti alanyok fő kategóriája egy 40-60 év közötti férfibeteg csoport volt. évekig a fizikai kimerültség magas fokával” – mondta a tábornok.

Megjegyezte, hogy a biológiai kutatásokat végző szakértők harmadik országokon keresztül érkeztek, hogy elrejtsék az Egyesült Államokhoz való kötődésüket . Tehát Kirillov megmutatta egy floridai születésű Linda Oporto fényképét, aki közvetlenül részt vett a munkában - RIA Novosztyi



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


A NATO BIOLABORJA LEÉGETT AZ OROSZ KÜLÖNLEGES MŰVELET ELSŐ NAPJÁN.

A "War Gonzo" újságírói projekt utánanézett a Mariupolban található egykori NATO biolaboratóriumnak, és kiderítette, hogy az épületet február 24-én az ukrán biztonsági erők felgyújtották. A jelek szerint nagyszámú mintát és anyagot előzetesen eltávolítottak a laboratóriumból. Az elővigyázatos megsemmisítés arra utal, hogy a biolabort katonai létesítményként kezelték, szigorúan titkos adatokat tartalmazó biztonsági létesítményként.

https://vk.com/video644727407_456239597


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek





Hírek másképp!