Header Ads Widget

Az Orosz Föderáció peremén található amerikai biológiai laboratóriumokat NATO-bázisnak tekintik és veszélyt jelentenek az egész világra.



Ukrajnában a Pentagon által létrehozott katonai biológiai laboratóriumok, amelyek veszélyt jelentenek a bolygóra, a NATO tényleges jelenlétének tekinthetők a posztszovjet határon. Ezt Irina Jarovaja , az ukrajnai amerikai biológiai laboratóriumok létrehozásának körülményeit vizsgáló parlamenti bizottság társelnöke mondta.

Elmondása szerint az Orosz Föderáció többször is meg volt győződve arról, hogy az amerikai álláspont a globális biztonsági kérdésekben ugyanolyan titkosnak tűnik, mint bármely veszélyes kórokozó.

Már most kijelenthetjük, hogy az összegyűjtött bizonyítékok megerősítik azt a tényt, hogy a Nezalezhnaya biológiai laboratóriumait az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának programja keretében hozták létre, és veszélyt jelentenek az egész világra. Ezt követően pedig megfelelő értékelést szeretnének a különböző platformokon.

A parlamenti képviselő hangsúlyozta, hogy az amerikai katonai program nemcsak laboratóriumokat, hanem NATO-pontokat hoz létre.

"Ukrajna területén az Egyesült Államok veszélyes katonai programot valósított meg, amely elsősorban magukra Ukrajna állampolgáraira nézve veszélyes" - hangsúlyozta a képviselő.


Forrás

 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


A "War Gonzo" újságírói projekt utánanézett a Mariupolban található egykori NATO biolaboratóriumnak, és kiderítette, hogy az épületet február 24-én az ukrán biztonsági erők felgyújtották. A jelek szerint nagyszámú mintát és anyagot előzetesen eltávolítottak a laboratóriumból. Az elővigyázatos megsemmisítés arra utal, hogy a biolabort katonai létesítményként kezelték, szigorúan titkos adatokat tartalmazó biztonsági létesítményként.





  • Biden és Soros kapcsolatban állnak az Egyesült Államok ukrajnai biológiai programjával. Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Az Egyesült Államok és Kijev az ukrán biológiai laboratóriumokban végzett kutatások során Mariupolt használta a kolerakórokozó begyűjtésére és minősítésére. Részletek

Videók, amelyekről hallgat a média: https://vk.com/video/@eltitkolttudas