Header Ads Widget

Az USA és a NATO egyre több fegyvert szállít Ukrajnának. Hatalmas mennyiségű nehézfegyverzet van úton több országból is Kelet-Ukrajna felé.


Az USA és a NATO egyre több fegyvert szállít Ukrajnának. Hatalmas mennyiségű nehézfegyverzet van úton több országból is Kelet-Ukrajna felé. A felvételek Németországból és az USA-ból származnak.











EZ NEM AZ UKRÁN EMBEREK MEGMENTÉSÉRŐL SZÓL!

A megvezetett emberek jelentős része, pont azokat támogatja, akik a gazdaság és az emberek tönkretételében érdekeltek. Ebben az áldemokráciában, amiben élünk, a politikusaink csupán bábok a háttérhatalomnak. A háttérhatalom célja pedig világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. TETSZIK A PROGRAM?


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Az USA most küldött 33 milliárd dollár katonai segélyt Ukrajnának. Addig is, itt vannak a legújabb képek Philadelphiából.


https://vk.com/video644727407_456239592


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek








SOKAT SEGÍTHETSZ MÁSOKNAK IS, HA MEGOSZTOD!