Header Ads Widget

Folyamatos kísérlet zajlik a WHO-s vakcina-diktatúra és az Új Világrend létrehozására, az egész emberiség ellen!!


Jól látható, hogy az egész emberiséget kifosztó, eladósító, gyarmatosítók, és az őket kiszolgáló globalista élősködő politikusok, a globális médiájukkal karöltve, összefogtak nem csak Oroszország ellen, hanem az emberiség ellen.

A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, EZT SZOLGÁLJA A JELENLEGI UKRÁN VEZETÉS IS, ami az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiségnek!!! EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA! MINDEN MÁS CSAK ESZKÖZ EHHEZ A PUSZTÍTÁSHOZ! Ezek voltak globális szinten az elmúlt 2 év hazugságai a járvánnyal kapcsolatosan, az országokra rákényszerített migrációs pusztítás, a gazdasági korlátozások, a munkahelyi zsarolások, a kényszeroltások, az emberi jogok sárba tiprása, AMINEK KÖZEL SINCS VÉGE, és most az Oroszország elleni szankciók, hogy tönkretegyék Európa lakosságát, hogy olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek az emberek, hogy elfogadják az ÚJ VILÁGRENDET!!! Ennek a globális pusztító tervnek a megvalósításához, még Oroszország útban van! ERRŐL SZÓL A TÖRTÉNET!

NATO = USA! Meddig is nyomultak Európában előre, a béke és a demokrácia köntösébe bújva? Egészen addig, amíg rá nem ültek az oroszok nyakára, mert ez volt a cél! Ez vezetett az orosz-ukrán konfliktushoz!!

A világuralomra törekvő USA - gáz- és olajembargót, azaz amerikai függőséget és általános elszegényedést akar Európában, hogy mindent az USÁ-tól kelljen vásárolni többszörös áron. Lehet ábrándozni az orosz gázfüggőség megszakításáról, de erre reális esély nincsen. Az amerikai palagáz még a magyar éves gázfelhasználás 1%-t sem lenne képes kiváltani, nemhogy a németét. A katari gázkitermelést már India és Kína évekre lekötötte, a norvég pedig most is teljes kapacitással működik. A Közel-Keleti gázmezők kiaknázását pedig a fényességes Nyugat lehetetlenítette el az iraki és szíriai háborúkkal, meg az ISIS-el.

Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a vírus őrületnek, járványoknak, a kényszer oltásoknak, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét. Részletek

Klaus Schwab és bandáját kiszolgáló USA és EU vezetés, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztításáról szól 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. MOST VÉLETLEN NEM EZ ZAJLIK BOLYGÓSZINTEN? És mindezt olyan háttérhatalmi elit valósítja meg a szemünk láttára, akiket nem választott meg soha senki. Részletek

Az USA-t kiszolgáló EU globalista nemzetáruló politikusaink által hozott szankciókat Oroszországgal szemben, meg mi fogjuk megfizetni!


Tüntetés volt a WHO-s vakcina-diktatúra és az Új Világrend ellen!












Iratkozz fel hírlevelünkre!