Header Ads Widget

A Gazprom Export bejelentette, hogy 2022. június 1-től felfüggeszti a Shell Energy Europe gázszállítását



A Gazprom Export a Telegram csatornáján jelentette be,  hogy idén június 1-től felfüggeszti a gázszállítást két európai vállalatnak - a dán Orsted Salg & Service -nek és a brit-holland Shell Energy Company - nak a Németországra vonatkozó szerződés értelmében. Megállapítják, hogy ez a döntés az új áprilisi konstrukció szerinti nem fizetéssel összefüggésben született. A szállítások felfüggesztésre kerülnek, amíg a fizetés meg nem történik rubelben.

2022. március 31-én a Gazprom bejelentette, hogy felfüggeszti a gázszállítást a holland Gasterra cégnek, mivel az áprilisban nem fizette ki a szállított gázt. Képviselői szerint a Moszkva által kínált fizetési séma jelentősen megnehezíti a fizetési folyamatot. A cég azt is hozzátette, hogy jelentős működési és pénzügyi kockázatoktól tartanak.

Fotó: yandex.ru, kp.ru


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Folyamatos kísérlet zajlik a WHO-s vakcina-diktatúra és az Új Világrend létrehozására, az egész emberiség ellen!! Erről szól a történet!! Jól látható, hogy az egész emberiséget kifosztó, eladósító, gyarmatosítók, és az őket kiszolgáló globalista élősködő politikusok, a globális médiájukkal karöltve, összefogtak nem csak Oroszország ellen, hanem az emberiség ellen, amelynek következményeit mi fogjuk megfizetni. Részletek