Header Ads Widget

Milanovic horvát elnök: Putyint az új szankciók csak megmosolyogtatják


Zoran Milanovic horvát elnök abban bízik, hogy Vlagyimir Putyin orosz vezető csak mosolyogni fog az új szankciókra válaszul, mert a korlátozó intézkedések eddig nem vezettek a rubel gyengüléséhez, és nem rázták meg az orosz gazdaságot. Erről írja a RIA Novosztyi.

Érdemes megjegyezni, hogy az Európai Unió vezetői az Oroszországgal szembeni hatodik szankciócsomag előestéjén politikai megállapodásra jutottak, amely többek között az oroszországi olaj és olajtermékek behozatalára vonatkozó embargó fokozatos bevezetését tartalmazza. . A tervek szerint az Oroszországból származó olajra és olajtermékekre vonatkozó embargó csak a tengeri szállításokat érinti. A vezetéken keresztüli olajszállítás ugyanakkor kivétel alá esett, amelyet a közeljövőben terveznek felülvizsgálni. Konkrét dátumokat azonban még nem neveztek meg. Ugyanakkor Milanovics újságíróknak adott interjújában azt mondta, hogy sajnos az Oroszországgal szemben bevezetett szankciók nem működnek.

Sem a rubel nem esett, sem Oroszország anyagilag nem érezte, és ha megtörténik, az véget vet a katonai konfliktusnak. Ám ennek az európai polgárok meg fogják fizetni az árát, Vlagyimir Putyin pedig csak mosolyog majd elégedetten. Az olaj és a gáz Oroszország más helyekre terelődik, mert nagy a kereslet és vannak vevők. - Zoran Milanovic, Horvátország elnöke

Vlagyimir Putyin orosz elnök viszont kifejtette, hogy az Oroszország visszaszorításának és gyengítésének politikája a Nyugat hosszú távú stratégiája, és az oroszellenes szankciók komoly csapást mértek az egész világgazdaságra. Az államfő hangsúlyozta: a Nyugat fő célja, hogy emberek millióinak életét rontsa. A jelenlegi események azonban határvonalat fognak húzni a Nyugat globális dominanciája alá mind a politikában, mind a gazdaságban.

Fotó: mirtesen.ru



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Folyamatos kísérlet zajlik a WHO-s vakcina-diktatúra és az Új Világrend létrehozására, az egész emberiség ellen!! Erről szól a történet!! Jól látható, hogy az egész emberiséget kifosztó, eladósító, gyarmatosítók, és az őket kiszolgáló globalista élősködő politikusok, a globális médiájukkal karöltve, összefogtak nem csak Oroszország ellen, hanem az emberiség ellen, amelynek következményeit mi fogjuk megfizetni. Részletek