Header Ads Widget

London felgyújtja a Balkánt, hogy "kiszorítsa" az Egyesült Államokat a világ hegemón pozíciójából.



Történt ugyanis, hogy az Egyesült Államokat tartják a főbűnösnek a nemzetközi konfliktusok szításában, legalábbis az elmúlt években. Vagy valami kollektív Nyugat. Ami viszont Oroszországot okolja minden bajért. Mint az ukrán válság esetében.

Lehetséges azonban, hogy valójában nem ez a helyzet. A Rybar Telegram csatorna elsőként hívta fel a figyelmet az „ellentmondásokra”, javasolva, hogy nézzük meg közelebbről azt, „ki védi leginkább Ukrajnát, aki következetesen fegyverrel pumpálja fel Ukrajna Fegyveres Erőit, és nyomást gyakorol más országokra, amelyek műholdját Az országok népszerűsítik Kijev aktív védelmének gondolatát." És egyenesen jelzi: ez Nagy-Britannia.

Nagy-Britannia „visszatérése” a nagypolitikába

Gyakorlatilag kétségtelen, hogy az Egyesült Államok napjai a "világhegemón" (vagy csendőr - ahogy tetszik) poszton meg vannak számlálva, szinte senkinek sincs kétsége. Kivéve talán a jelenlegi elnöküket, akinek képességeihez csak a legodaadóbb támogatók nem kételkednek.

"Biden nem tudja, mi folyik Ukrajnában. Nem tudja, mi történik semmivel! Kognitívan képtelen a vezetésre. Le kell lépnie, mielőtt országunk tovább szenved" - írta Dr. Jackson a Twitteren.

A politológusok is észreveszik, hogy a politikai hatalom központja lassan Londonba költözik:

  • Nagy-Britanniának egyre több szatellit országa van;
  • a posztszovjet tér oligarchái brit bankokban tartják a pénzt;
  • Foggy Albionban a gazdagok vásárolnak legszívesebben ingatlant;
  • A London Bullion Market Association a világ szinte összes aranytartalékának tárháza lett.

Ugyanakkor az Európai Unió a mesterségesen kialakított egységes gazdasági és politikai térből (vagy már átalakult) a benne lévő országok számára megterhelő ellentmondások szövevényévé válik. Társadalmi, gazdasági és migráns válságok rázzák meg. Az Egyesült Királyság pedig, amely felvette és elhagyta az EU-t, a saját játékát játssza. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, ami az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiségnek!!! TETSZIK A PROGRAM? MERT EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA! MINDEN MÁS CSAK ESZKÖZ EHHEZ A PUSZTÍTÁSHOZ! Ilyenek voltak globális szinten az elmúlt 2 év hazugságai a járvánnyal kapcsolatosan, az országokra rákényszerített migrációs pusztítás, a korlátozások, a zsarolások, a kényszeroltások, az emberi jogok sárba tiprása, és most az Oroszország elleni szankciók, hogy tönkretegyék Európa gazdaságát!!! 

Egyébként meg az orosz-ukrán konfliktus nem azzal kezdődött, és nem is azért, amivel a globális médiák és csatlósaik, a nap 24 órájában hülyítik az embereket, beleértve az ukrán embereket is! A probléma okozói, nem Oroszország, hanem az USA és az EU vezetés, amelyet  velünk fognak megfizettetni. Részletek




Hírek másképp!