Header Ads Widget

Európa megbüntette magát, nincs semmijük, Kínának most minden forrása megvan. Európa okolható a jelenlegi gazdasági válságáért!


Igor Juskov, az Orosz Föderáció kormánya alá tartozó Pénzügyi Egyetem elemzője szerint maga Európa okolható jelenlegi gazdasági válságáért .

A szakember biztos abban, hogy az európaiak fő hibája az volt, hogy hosszú évek után "zöld" energia kiépítéséről álmodoztak, de elsősorban a közeljövő miatt kellett aggódniuk, ahogy Kína tette, az energiaforrások elvételét. Emiatt a szén-dioxid-mentes energia eddig kizárólag Európa tervei között maradt, és nagy nehézségek adódtak az olaj-, gáz- és szénellátásban.

"Ez oda vezet, hogy Európában csökken az életszínvonal, ez felgyorsítja az inflációt. Az átlag európaiak pénztartalékai elkezdtek olvadni. Vagyis az infláció az Európai Unióban sok tekintetben éppen az emelkedés miatt gyorsul fel. az energiaforrások árában” – biztos benne Juskov

Korábban Juskov megjegyezte, hogy a világpiacon már most is jelentős olajhiány tapasztalható, az olajárak pedig továbbra is magasak, annak ellenére, hogy az Egyesült Államok az "energiapiacokba való beavatkozást" célozta meg.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, ami az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiségnek!!! TETSZIK A PROGRAM? MERT EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA! MINDEN MÁS CSAK ESZKÖZ EHHEZ A PUSZTÍTÁSHOZ! Ilyenek voltak globális szinten az elmúlt 2 év hazugságai a járvánnyal kapcsolatosan, az országokra rákényszerített migrációs pusztítás, a korlátozások, a zsarolások, a kényszeroltások, az emberi jogok sárba tiprása, és most az Oroszország elleni szankciók, hogy tönkretegyék Európa gazdaságát!!! 

Egyébként meg az orosz-ukrán konfliktus nem azzal kezdődött, és nem is azért, amivel a globális médiák és csatlósaik, a nap 24 órájában hülyítik az embereket, beleértve az ukrán embereket is! A probléma okozói, nem Oroszország, hanem az USA és az EU vezetés, amelyet  velünk fognak megfizettetni. Részletek


Hírek másképp!