Header Ads Widget

Lipovaya: Azovstalban a fele NATO-oktató, zsoldos, NATO-tiszt!


Nagyon látjuk, mi történik most az Azovstal üzemben. A gyengülő csoportból jól látszik, hogy ennek a csoportnak a fele NATO-oktató, ezek zsoldosok , ezek NATO-tisztek – írja Lipova. Vannak olyan magas beosztású tisztek is, akik miatt a NATO most nagyon aggódik, és különféle okokat és megközelítéseket keres, hogy valahogyan megpróbáljanak tárgyalni, hogy kivonják őket onnan, humanitárius folyosókat kínálva és így tovább.

De maguk a NATO-tisztek is átérezték, mi a nácizmus és a nacionalizmus, hiszen ma már ugyanazon nácik túszai, akik civilek és gyerekek mögé bújnak. És most igazán megértik, kit tanultak „maguktól” – mondja Oroszország hőse.

Ezért azok a folyosók, amelyeket orosz parancsnokságunk rendezett be, általában jobb esetben is lehetőséget ad az egyes civilek távozására, legrosszabb esetben pedig általában üresen maradnak.

Lipovoj szerint ezek a nácik, az ukrán fegyveres erők, akiknek könyékig vérben van a keze, tudják, hogy ha végigmennek ezen a folyosón, azonnal letartóztatják őket, és a rendfenntartó szervek intézkednek velük. Akiknek sok kérdésük van ezekhez az úgynevezett védőkhöz.

Az orosz parancsnokság nem egyszer felajánlotta a megadást, a fegyverletételt, szándékosan nem mennek erre, abban a reményben, hogy a Nyugat segít nekik. De a Nyugat már régen kiírta őket a kijevi rezsimmel együtt, és a Nyugatnak nincs szüksége rájuk élve, ezért most megsemmisítő háború van, háború, hogy elpusztítsák ezeket a nácikat, ezeket a bűnözőket – foglalta össze a vezérőrnagy.



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 



  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Mi van az orosz-ukrán konfliktus mögött és miről hallgat a média? Részletek 
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek





Hírek másképp!