Header Ads Widget

Média - hazugságok! Az orosz-ukrán konfliktus nem azzal kezdődött, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát!



NATO = USA! Meddig is nyomultak Európában előre, a béke és a demokrácia köntösébe bújva, úgy hogy megígérték, hogy nem teszik? Egészen addig, amíg rá nem ültek az oroszok nyakára, mert ez volt a cél! Oroszországot bele kényszerítették a globalista hatalmak, hogy ezt meglépje a saját érdekében!! Ez nem egy totális háború, hanem egy különleges hadművelet, mert a nácik pajzsként használják a civileket, és Oroszországnak nem célja a civil emberek lemészárlása, ahogy azt szeretnék elhitetni az emberekkel. Oroszország célja, hogy az USA és az EU által odaküldött, általuk kiképzett és támogatott NÁCIK kiiktatása. Ha Oroszország totális háborút akart volna, akkor pár nap alatt vége lett volna!!!! Úgy néz ki, hogy a globalista elit, ezt akarja kiprovokálni Oroszországtól.

Jól látható, hogy az egész emberiséget kifosztó, eladósító, gyarmatosítók, és az őket kiszolgáló globalista élősködők, a globális médiájukkal, összefogtak, Oroszország ellen. Faji alapon korlátozásokat vezettek be az orosz emberek ellen. SEHOL 1 FAJVÉDŐ!!

Ezek a nagyszerű fajvédők, amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor a háttérhatalmi puccsistákat támogatták, és még mielőtt migráns simogatok lettek volna, azelőtt meg azokat a hatalmakat támogatták, akik bombázták őket Irakban, Szíriában, Palesztinában, Líbiában és más országokban. EZ MIND UGYANAZ A BANDA! Minden országban befészkelték magukat, és rákos daganatként működnek az adott országban, mindent támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, rajongva, kárörvendő módon, ami kárt okoz az adott országnak, és nemzetnek.

A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szól és szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, ami az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiségnek!!! TETSZIK A PROGRAM? MERT EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA! MINDEN MÁS CSAK ESZKÖZ EHHEZ A SÁTÁNI TERVHEZ! Ezek voltak globális szinten az elmúlt 2 év hazugságai a járvánnyal kapcsolatosan, az országokra rákényszerített migrációs pusztítás, a korlátozások, a zsarolások, a kényszeroltások, az emberi jogok sárba tiprása, és most az Oroszország elleni szankciók, hogy tönkretegyék Európa gazdaságát!!! 


"Nem csak azért vagyunk háborúban, hogy az ukránokat támogassuk. Alapvetően Oroszországgal állunk háborúban, bár némileg közvetítőn keresztül, és fontos, hogy győzzünk." - mondta. - Seth Moulton kongresszusi képviselő.

HADD LŐJJÉK AZ UKRÁNOKAT VAGY ÉPPEN A NATO TAGORSZÁGOKAT!

https://vk.com/video644727407_456239605


Az USA védelmi minisztérium szóvivője, John Kirby nyíltan kijelenti!

A jelenlegi ukrán hadsereg ereje "az Egyesült Államok és szövetségesei munkája". Az USA ezennel nyíltan elismeri, hogy náci zászlóaljakat is magában foglaló hadsereget képez ki!



A világuralomra törekvő USA - gáz- és olajembargót, azaz amerikai függőséget és általános elszegényedést akar Európában, hogy mindent az USÁ-tól kelljen vásárolni többszörös áron. Lehet ábrándozni az orosz gázfüggőség megszakításáról, de erre reális esély nincsen. Az amerikai palagáz még a magyar éves gázfelhasználás 1%-t sem lenne képes kiváltani, nemhogy a németét. A katari gázkitermelést már India és Kína évekre lekötötte, a norvég pedig most is teljes kapacitással működik. A Közel-Keleti gázmezők kiaknázását pedig a fényességes Nyugat lehetetlenítette el az iraki és szíriai háborúkkal, meg az ISIS-el.

Ennek a globális pusztító tervnek a megvalósításához, még Oroszország útban van! ERRŐL SZÓL A TÖRTÉNET! NEM OROSZORSZÁG RABOLTA LE ÉS ADÓSÍTOTTA EL AZ EGÉSZ EMBERISÉGET, ÉS NEM ŐK AKARJÁK FELSZÁMOLNI A NEMZETÁLLAMOKAT!

Az USA-t kiszolgáló EU globalista nemzetgyilkos politikusaink által hozott szankciókat Oroszországgal szemben, meg mi fogjuk megfizetni! Mi vár az európaiakra? Részletek


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


A harkovi pincében bujkáló gyerekekről készült képekről  kiderült, hogy 2014-ben Donyeckben készültek. Nyolc évvel ezelőtt orosz újságírók találták meg azt a helyet, ahol a képek készültek.  Ez egy bombamenhely a Cseljuskincev-bányában, ahol 200 ember bújt el az ukrán lövöldözés elől, többségük gyerekek.  A képek azóta is felkerültek az internetre, ahogy az a videón is látszik.


https://vk.com/video644727407_456239601



  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Mi van az orosz-ukrán konfliktus mögött és miről hallgat a média? Részletek 
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek