Header Ads Widget

Nyikolaj Patrusev: A nyugati hazugságbirodalom célja Oroszország elpusztítása! Mi vár az európaiakra?



Nyikolaj Patrusev, az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának titkára az orosz különleges hadművelet feladatairól és az Egyesült Államok szerepéről a neonácik támogatásában beszélt a Rosszijszkaja Gazetának adott interjújában. És még - Európa közeljövőjéről, az orosz arany- és devizatartalékokról, a szankciókról és arról, hogy milyen változások várhatóak.

Ez csak a kezdet

Nyikolaj Platonovics, ma már talán nem tűnik túlzásnak a „második hidegháború” kifejezés. Az amerikaiak nem haboznak kijelenteni, hogy megnyerték a Szovjetunióval vívott összecsapást, és most is nyerni fognak. Hogyan értékeli ezeket a nézeteket?

Nyikolaj Patrusev: A világválságok tragikus forgatókönyveit, mind az elmúlt években, mind a jelenben, Washington erőlteti rá, hogy megszilárdítsa hegemóniáját, ellenállva az egypólusú világ összeomlásának. Az Egyesült Államok mindent megtesz annak érdekében, hogy a többpólusú világ többi központja fel se merje emelni a fejét. Hazánk pedig nem csak merte, hanem nyilvánosan kijelentette, hogy nem fog a rászabott szabályok szerint játszani. Oroszországot arra próbálták rákényszeríteni, hogy adja fel szuverenitását, öntudatát, kultúráját, független kül- és belpolitikáját. Nincs jogunk egyetérteni egy ilyen megközelítéssel.

Oroszország elnyomása érdekében az amerikaiak kijevi csatlósaikkal úgy döntöttek, hogy ellenpódot teremtenek hazánk számára, cinikusan Ukrajnát választották erre, megpróbálva megosztani a lényegében egyetlen népet. Washington jóval a 2014-es államcsínyt megelőzően beleoltotta az ukránokba nemzetük kizárólagosságát és gyűlöletet minden orosz iránt. Ha ma valami összeköti az Ukrajnában élő népeket, az csak a nacionalista zászlóaljak atrocitásaitól való félelem. Ezért a Nyugat és az irányítása alatt álló kijevi rezsim politikájának eredménye csak Ukrajna több államra való szétesése lehet.

Európa, ahogy egy évvel ezelőtt figyelmeztetett, végül példátlan válsággal szembesült, többek között az ukrán menekültáradat okozta válsággal. Mi vár az európaiakra?

Nyikolaj Patrusev: Európa mély gazdasági és politikai válsággal néz szembe országai számára. Az emelkedő infláció és a csökkenő életszínvonal már most is kihat az európaiak pénztárcájára és hangulatára. Emellett a nagyarányú migráció kiegészíti a régi biztonsági fenyegetéseket. Már csaknem 5 millió ukrán migráns érkezett Európába. A közeljövőben számuk 10 millióra nő.A Nyugatra érkezett ukránok többsége úgy gondolja, hogy az európaiaknak el kell tartaniuk és el kell látniuk őket, és amikor munkára kényszerítik őket, lázadni kezdenek.

De úgy tűnik, ez csak kezdet?

Nyikolaj Patrusev: Igazad van. Ez csak a kezdet. Az oroszellenes szankciók hátterében a világ fokozatosan példátlan élelmiszerválságba süllyed. A Nyugat hibájából Afrikában vagy a Közel-Keleten több tízmillió ember kerül az éhezés szélére. A túlélés érdekében Európába rohannak. Nem vagyok benne biztos, hogy Európa túléli a válságot. A politikai intézmények, a nemzetek feletti egyesületek, a gazdaság, a kultúra, a hagyományok a múlté válhatnak. Európa továbbra is a könyökébe harap, Amerika pedig megszabadul fő geopolitikai félelmétől – Oroszország és Európa politikai és gazdasági uniójától.

Az Egyesült Államok és szövetségesei nyilvánvalóan figyelmen kívül hagyják a neonácikat és a nyílt fasiszta ideológiát Ukrajnában, és a legmodernebb fegyverekkel pumpálják azt. Nem jött el az ideje, hogy számos barátságtalan országot elismerjünk országnak – a fasizmus támogatójának, annak minden következményével együtt?

Nyikolaj Patrusev: Európa már most szembesül a fasizmus és a neonácizmus hivatalosan tiltott megnyilvánulásainak felerősödésével, mivel az Ukrajnából érkező migránsokkal együtt a Bandera által táplált, neonáci nézeteket valló bűnözők menekülnek az elkerülhetetlen büntetőeljárás elől. Ez a náci eszmék újjáéledéséhez vezet Európában, olyan megnyilvánulásokhoz, amelyeket nem is olyan régen még lehetetlennek tartottak. Nem kizárt az ultrajobboldali érzelmek erősödése, amelyet több tízezer képzett és harci tapasztalattal rendelkező ukrán radikális táplál, akik már megtalálták a közös nyelvet Hitler európai tisztelőivel.

A történelem spirálisan fejlődik. Hiszen a Nyugat szinte 1939 szeptemberéig tagadta a náci rezsim veszélyét. 1938-ban a Time magazin általában Hitlert ismerte el az év emberének.

Nyikolaj Patrusev: Az 1930-as években a Nyugat nemhogy nem tagadta, hanem aktívan hozzájárult a fasizmus hatalmának kialakulásához és növekedéséhez Németországban. A nagyvállalkozások különösen előtérbe kerültek. Később, a háború után a nyugati történészek mítoszt alkottak a német iparosokról, akik állítólag a legnagyobb mértékben hozzájárultak Hitler háborús gazdaságának megteremtéséhez. Egyes amerikai cégek még 1943-ig, vagyis a háború döntő fordulópontjáig együttműködtek a nácikkal.

Még egy olyan verzió is létezik, hogy a Zyklon B gázt, amellyel a nácik a haláltáborokban embereket öltek meg, nyugati technológiákkal hozták létre.

Nyikolaj Patrusev:És olvass arról, hogyan építették fel a nácik ezt az egész folyamatot. Mindenki ismeri például az IBM-et. Számológépein vezették a nyilvántartásokat és tervezték meg a koncentrációs táborokban lévő emberek kiirtásának folyamatait. Vezérigazgatója, Watson parancsot kapott Hitlertől. És ez csak egy példa a sok közül. Most a történelem ismétli önmagát. Továbbra is a Nyugat nyújtja a legaktívabb támogatást az ukrán neonáciknak, továbbra is fegyvereket pumpálva Ukrajnába. Az amerikai és európai hadiipari komplexum örül, mert az ukrajnai válságnak köszönhetően nincs vége a parancsoknak. Nem meglepő, hogy Oroszországgal ellentétben, amely egy különleges katonai művelet gyors befejezésében és a veszteségek minden oldalról történő minimalizálásában érdekelt, a Nyugat eltökélt szándéka, hogy az utolsó ukránig elhúzza azt. Valamiért a világ még mindig úgy gondolja, hogy a militaristáknak és az agresszoroknak egyenruhát kell viselniük. De ne tévesszen meg az angolszász tiszteletreméltóság. Egyetlen vadonatúj jelmez sem képes leplezni a gyűlöletet, a haragot és az embertelenséget.

Sok ellenfelünk a világon azt állítja, hogy nem érti, vagy nem ismeri fel a különleges katonai művelet céljait, azt hiszik, hogy azok túlzások.

Nyikolaj Patrusev: Ennek a hadműveletnek konkrét céljai vannak, amelyek elérése nemcsak a jóléten múlik, hanem emberek millióinak életén, megmentve az LPR és a DPR lakosságát az ukrán neonácik által elkövetett népirtástól. 8 évig. A hitleri fasizmus valamikor a teljes orosz lakosság elpusztításáról álmodott, ma pedig követői Hitler előírásai szerint istenkáromló módon a szlávok kezével próbálják ezt megtenni. Oroszország ezt nem fogja hagyni.

Ha már a denacifikációról beszélünk, az a célunk, hogy leromboljuk a neonácizmusnak a Nyugat erőfeszítései által megteremtett lábát határainkon. A demilitarizálás szükségessége abból adódik, hogy a fegyverekkel telített Ukrajna veszélyt jelent Oroszországra, többek között a nukleáris, vegyi és biológiai fegyverek fejlesztése és alkalmazása szempontjából.

Ön szerint az Egyesült Államok valóban tud ilyen provokációkat szervezni Ukrajnában?

Nyikolaj Patrusev: Ön egy olyan országról beszél, amelynek elitje nem képes értékelni mások életét. Az amerikaiak hozzászoktak a felperzselt földön járni. A második világháború óta egész városokat töröltek el a föld színéről a bombázások, köztük a nukleáris bombák is. Elárasztották méreggel a vietnami dzsungelt, radioaktív lőszerrel bombázták a szerbeket, fehér foszforral elégették az irakiakat, és segítettek a terroristáknak megmérgezni a szíriaiakat klórral. Nem hiszem, hogy az ukránok élete aggasztja az Egyesült Államokat, amely többször is bizonyította agresszív emberellenességét. Ahogy a történelem mutatja, a NATO sem volt soha védelmi szövetség, hanem csak támadó. Forrás



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek
  • Az ukrán Volodimir Zelenszkij törvényen kívül helyezte ellenzékét, elrendelte riválisainak letartóztatását. Részletek



EGY MEGOSZTÁSSAL SOKAT SEGÍTHETSZ MÁSOKNAK IS!