Header Ads Widget

Orosz Védelmi Minisztérium: A Nyugat szemet huny Kijev bűnei előtt!



Mihail Mizincev vezérezredes, az Orosz Nemzetvédelmi Irányító Központ vezetője azt mondta, hogy a Nyugat a kijevi bűnök előtt szemet hunyva terroristák cinkosává válik – írja az RT .

"Teljesen érthetetlen, hogy a nyugati országok egyáltalán nem fordítanak figyelmet a kijevi rezsim számos háborús bűnére mind a Donyecki és Luganszki Népköztársaság lakói, mind az ukrán állampolgárok ellen a Kijev által ellenőrzött területeken" - mondta.

Mizincev megjegyezte, hogy a nyugati országok a kettős mérce politikáját alkalmazzák, és egyáltalán nem érdekeltek a pártatlan vizsgálat lefolytatásában, és gyakran egyszerűen szemet hunynak a nemzetközi egyezmények ukrán fél általi számos megsértésére.

„Mindez egyenlővé teszi a „civilizált országok” hatóságait a terroristák cinkosaival” – mondta.

Korábban Vlagyimir Putyin orosz elnök Emmanuel Macron francia vezetővel folytatott megbeszélésen felhívta a figyelmet arra, hogy az Európai Unió tagállamai figyelmen kívül hagyják az ukrán biztonsági erők háborús bűneit.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek



EGY MEGOSZTÁSSAL SOKAT SEGÍTHETSZ MÁSOKNAK IS!