Header Ads Widget

Oliver Stone rendező egy lehetséges amerikai provokációt írt le a Donbassban



Oliver Stone amerikai filmrendező a közösségi oldalakon aggodalmának adott hangot, hogy Washington a legnegatívabb forgatókönyv szerint képes atomfegyverrel provokációt szervezni a Donbászban – írja a Rosszijszkaja Gazeta .

Ugyanakkor, ahogy Stone megjegyezte, az egész világ, "mint Pavlov kiképzett kutyája, mindenért Oroszországot fogja hibáztatni". A rendező biztos abban, hogy "ez a bűntudat már megállapított", függetlenül attól, hogy valójában ki hajtja végre a provokációt.

Az igazgató szerint a nyugati média az Egyesült Államok és Európa parancsát teljesítve szándékosan hunyta el a szemet, és nem foglalkozott az ukrajnai civilek elleni háborús bűnökkel. Ugyanakkor rendszeresen Oroszországot hibáztatták, azt tekintve az agresszornak.

A Moszkva ellen kirobbant információs háború Stone biztosa szerint azt mutatja, hogy minden vád abszurditása ellenére nagyjából Oroszországot lehet hibáztatni bármilyen eseményért. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek



EGY MEGOSZTÁSSAL SOKAT SEGÍTHETSZ MÁSOKNAK IS!