Header Ads Widget

Putyin az ukrajnai különleges műveletről és a civilek Azovstalból való evakuálásáról beszélt Macronnak



Az orosz vezető hangsúlyozta, hogy a nyugati országok segíthetnek megállítani az ukrán hadsereg és a nemzeti zászlóaljak fegyvereseinek bűneit, ehelyett az uniós országok figyelmen kívül hagyják azokat. Putyin tájékoztatta kollégáját a Donbász védelmét és a civilek Azovstalból való evakuálását célzó különleges művelet menetéről is . Emellett felvázolta a Kijevvel folytatott tárgyalások elvi megközelítését, és megjegyezte, hogy Moszkva az ukrán hatóságok következetlensége ellenére nyitott a párbeszédre.

Macron pedig aggodalmának adott hangot a globális élelmezésbiztonság felmerülő problémái miatt. Putyin válaszul hangsúlyozta, hogy a helyzetet bonyolítják a nyugati országok szankciói, és kiemelte a globális logisztikai és közlekedési infrastruktúra akadálytalan működésének fontosságát.

Korábban Mariupolban a csendrezsimnek köszönhetően több száz civilt evakuáltak a kohászati ​​üzem területéről és a közeli környékekről. Ezt követően azonban az ukrán fél ágyúzni kezdett.

Február 24-én Oroszország különleges hadműveletet indított Ukrajna denacizálására és demilitarizálására. Mint Vlagyimir Putyin hangsúlyozta , célja, hogy "megvédje azokat az embereket, akiket a kijevi rezsim nyolc éve zaklatásnak és népirtásnak volt kitéve". A Honvédelmi Minisztérium szerint az orosz hadsereg csak a katonai infrastruktúrára és az ukrán csapatokra csap le, a civil lakosságot semmi sem fenyegeti. Az osztályon folyó hadművelet fő célja Donbass felszabadítása volt. Forrás



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek






EGY MEGOSZTÁSSAL SOKAT SEGÍTHETSZ MÁSOKNAK IS!