Header Ads Widget

Az ukrán Volodimir Zelenszkij törvényen kívül helyezte ellenzékét, elrendelte riválisainak letartóztatását



Volodimir Zelenszkij törvényen kívül helyezte ellenzékét, elrendelte riválisainak letartóztatását, és elnökölt a másként gondolkodók eltűnésében és meggyilkolásában országszerte.

(google fordítás)

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az oroszországi háborút magának a demokráciáért vívott harcnak minősítette. Egy gondosan megkoreografált beszédben az amerikai kongresszusban március 16-án, Zelenszkij kijelentette:"Jelenleg az országunk sorsa dől el. Népünk sorsa, hogy az ukránok szabadok lesznek-e, képesek lesznek-e megőrizni demokráciájukat.

Az amerikai vállalati média erre úgy reagált, hogy Zelenszkijt hízelgő sajtóval árasztotta el, kampányt indított a Nobel-békedíjra való jelöléséért, és inspirálta a rikító zenei tisztelgés magának és az ukrán hadseregnek a 2022-es Grammy-díjátadó ünnepségen április 3-án.

A nyugati média azonban félrenézett, mivel Zelenszkij és kormányának magas rangú tisztviselői szankcionálták a helyi ukrán törvényhozók elrablására, kínzására és meggyilkolására irányuló kampányt, akiket azzal vádolnak, hogy együttműködtek Oroszországgal. A háború kitörése óta több polgármestert és más ukrán tisztviselőt öltek meg, sokukat ukrán állami ügynökök ölték meg, miután deeszkalációs tárgyalásokat folytattak Oroszországgal.

"Eggyel kevesebb áruló van Ukrajnában" – jelentette ki Anton Geraschenko belügyminisztériumi tanácsadó, aki támogatta az Oroszországgal való együttműködéssel vádolt ukrán polgármester meggyilkolását.

Zelenszkij tovább használta ki a háború légkörét, hogy betiltson egy sor ellenzéki pártot, és elrendelje vezető riválisai letartóztatását. Autoriter rendeletei egy sor emberi jogi aktivista, kommunista és baloldali szervező, újságíró és kormányzati tisztviselő eltűnését, kínzását, sőt meggyilkolását váltották ki, akiket "oroszbarát" szimpátiával vádoltak.

Az ukrán SZBU biztonsági szolgálatai a hivatalosan engedélyezett elnyomási kampány végrehajtó szerveként szolgáltak. A CIA kiképzésével és az ukrán államilag támogatott neonáci félkatonai szervezetekkel való szoros koordinációval az SZBU az elmúlt heteket azzal töltötte, hogy politikai másként gondolkodókkal töltötte meg a kínzóbörtönök hatalmas szigetcsoportját.

A csatatéren eközben az ukrán hadsereg számos atrocitást követett el az elfogott orosz csapatok ellen, és büszkén mutatta be szadista cselekedeteit a közösségi médiában. Úgy tűnik, hogy az emberi jogi visszaélések elkövetői itt is kapták meg az ukrán vezetés felső rétegeinek jóváhagyását.

Miközben Zelenszkij bromidokat szór a demokrácia védelméről az imádó nyugati közönség előtt, a háborút színházként használja a politikai riválisok, másként gondolkodók és kritikusok véráztatta tisztogatására.

"A háborút arra használják, hogy elrabolják, bebörtönzik, sőt megöljék azokat az ellenzéki képviselőket, akik kritikusan fejezik ki magukat a kormánnyal szemben" – mondta egy baloldali aktivista, akit az ukrán biztonsági szolgálatok megvertek és üldöztek. magyarázat Idén áprilisban. "Mindannyiunknak félnünk kell a szabadságunkat és az életünket."

Kínzás és erőszakos eltüntetések az ukrán SZBU "bevett gyakorlata"

Amikor az Egyesült Államok által támogatott kormány hatalomra jutott Kijevben az Euromaidan rendszerváltási műveletet követően 2013-14-ben, az ukrán kormány megkezdte az oroszbarátnak vagy nem eléggé nacionalistának tartott politikai elemek országos tisztogatását. A folyosón a "dekommunizáció" az ukrán parlament törvényei tovább enyhítették a baloldali elemek üldözését és az aktivisták politikai beszéd miatti üldözését.

A Majdan utáni rezsim haragját azokra az ukránokra összpontosította, akik békemegállapodást szorgalmaztak az ország keleti részén élő oroszbarát szeparatistákkal, akik dokumentálták az ukrán hadsereg által elkövetett emberi jogi visszaéléseket és a kommunista szervezetek tagjait. A disszidens elemek az ultranacionalista erőszak, bebörtönzés, sőt gyilkosság állandó fenyegetésével szembesültek.

Az SZBU néven ismert ukrán biztonsági szolgálat a Majdan utáni kormány belpolitikai elnyomási kampányának fő végrehajtója volt. Nyugatbarát megfigyelők, köztük az ENSZ Főbizottságának Hivatala (UN OHCR) és Human Rights Watch azzal vádolták az SZBU-t, hogy szisztematikusan szinte teljes büntetlenül kínozza politikai ellenfeleit és ukrán másként gondolkodóit.

ENSZ OHCR talált 2016-ban az SZBU általános gyakorlata volt, hogy "az ilyen konfliktussal kapcsolatos fogvatartottak önkényes fogva tartása, erőszakos eltüntetése, kínzása és bántalmazása az SZBU általános gyakorlata volt... Egy korábbi Harkov SZBU tisztviselő elmagyarázta: "Az SZBU számára a törvény gyakorlatilag nem létezik, mivel minden, ami illegális, besorolható vagy megmagyarázható az állami szükségszerűségre való hivatkozással."

Jevhen Karas, a hírhedt neonáci C14 egységrészletezte, milyen szoros kapcsolatot ápolt bandája és más szélsőjobboldali frakciók az SZBU-val. Az SZBU "nemcsak minket tájékoztat, hanem Azovot, a megfelelő szektort és így tovább", Karas dicsekedett egy 2017-es interjúban.

Kijev hivatalosan is támogatja az ukrán polgármesterek meggyilkolását, amiért tárgyaltak Oroszországgal

Amióta Oroszország megkezdte katonai műveletét Ukrajnán belül, az SZBU levadászta azokat a helyi tisztviselőket, akik úgy döntöttek, hogy humanitárius ellátmányt fogadnak el Oroszországból, vagy tárgyaltak az orosz erőkkel a polgári evakuálások folyosóinak megszervezéséről.

Március 1-jén például Volodimir Strokot, a luganszki, ukrán ellenőrzés alatt álló Kreminna város polgármesterét a felesége szerint katonai egyenruhás férfiak rabolták el, és szívbe lőtték.

Március 3-án képek jelentek meg Strok láthatóan megkínzott testéről. Egy nappal a meggyilkolása előtt Struk állítólag Felszólította ukrán kollégáit, hogy tárgyaljanak oroszbarát tisztségviselőkkel.

Anton Gerashchenko, az ukrán belügyminisztérium tanácsadója ünnepelte a polgármester meggyilkolását. nyilatkozat a Telegram oldalán (lásd alább): "Ukrajnában eggyel kevesebb áruló van. A Luhanszk régióbeli Kreminna polgármesterét, a luhanszki parlament korábbi helyettesét holtan találták.

Geraschenko szerint Strokot a "népbíróság bírósága" ítélte el.



Anton Gerashchenko, az ukrán belügyminisztérium tanácsadója távirata az "áruló" és Kreminna polgármestere, Volodimir Struk meggyilkolását ünnepli


Az ukrán tisztviselő ezért dermesztő üzenetet küldött mindenkinek, aki úgy dönt, hogy együttműködést keres Oroszországgal: tegye ezt, és veszítse el az életét.

Március 7-én Gostomel polgármesterét, Jurij Prylipkót holtan találták. Prylipko volt állítólag tárgyalásokat kezdtek az orosz hadsereggel, hogy humanitárius folyosót szervezzen a város lakóinak evakuálására - ez egy vörös vonal az ukrán ultranacionalisták számára, akik már régóta konfliktusban álltak a polgármesteri hivatallal.

Ezt követően március 24-én Gennagyij Matsegora, az északkelet-ukrajnai Kupyansk polgármestere közzétett egy videót (alább), amelyben Volodimir Zelenszkij elnökhöz és kormányához fordult lánya szabadon bocsátásáért, akit az ukrán SZBU hírszerző ügynökség ügynökei túszul ejtettek.



Aztán ott volt Gyenyisz Kijev, az ukrán tárgyalócsoport egyik magas rangú tagjának meggyilkolása, akit fényes nappal öltek meg Kijevben az Oroszországgal folytatott tárgyalások első fordulója után. Kijev később vádlott A helyi ukrán médiában az "árulás"

Volodimir Zelenszkij elnök kijelentése, miszerint "következményekkel járna az együttműködőkre nézve", azt jelzi, hogy ezeket az atrocitásokat a legmagasabb kormányzati szintek szankcionálták.



A mai napig 11 polgármester hiányzik Ukrajna különböző városaiból. A nyugati média kivétel nélkül követi a kijevi vonalat, arra hivatkozva Az összes polgármestert letartóztatta az orosz hadsereg. Az orosz védelmi minisztérium azonban tagadta a vádakat, és kevés bizonyíték áll rendelkezésre, amely alátámasztaná Kijev álláspontját az eltűnt polgármesterekről.


Zelenszkij törvényen kívül helyezte a politikai ellenzéket, engedélyezte a riválisok letartóztatását és a háborús propaganda villámcsapását

Amikor idén februárban kitört a háború Oroszországgal, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy sor rendeletet adott ki, amelyek hivatalossá tették Kijev kampányát a politikai ellenzék és a másként gondolkodó beszéd ellen.


Egy március 19-i végrehajtási rendeletben Zelenszkij statáriumra hivatkozott, hogy 11 ellenzéki párt betiltása. A törvényen kívüli pártok a teljes baloldali, szocialista vagy NATO-ellenes spektrumból álltak Ukrajnában. Ezek közé tartozott az Életért Párt, a Baloldali Ellenzék, az Ukrán Haladó Szocialista Párt, az Ukrán Szocialista Párt, a Baloldali Erők Uniója, a Szocialisták, a Saría Párt, a Miénk, az Állam, az Ellenzéki Blokk és a Volodimir Saldo Blokk.


A nyíltan fasiszta és nácibarát pártokat, mint például az Azovi Nemzeti Hadtestet, érintetlenül hagyta az elnöki rendelet.


"Ezeknek a politikusoknak a megosztottságra vagy összejátszásra irányuló tevékenysége nem fog sikerülni, de kemény választ fog kapni" - mondta Zelenszkij. kijelentette.


Ahogy kiirtotta az ellenzékét, Zelenszkij megrendelt példátlan hazai propaganda kezdeményezés, amelynek célja, hogy államosítsa az összes televíziós híradást és egyesül minden csatornát egyetlen 24 órás csatornába, a "United News"-ba, hogy "elmondja az igazságot a háborúról".


Április 12-én Zelenszkij bejelentette, hogy az ukrán SZBU biztonsági szolgálatai letartóztatják legfőbb politikai riválisát, Viktor Medvedcsukot.

.

Ukrajna második legnagyobb pártjának, a ma már illegális Hazafiak az Életért alapítója, Medvedcsuk az ország orosz etnikumú lakosságának de facto képviselője. Bár a Patriots for Life-ot "Oroszország-barátnak" tekintik, részben a Vlagyimir Putyinnal való szoros kapcsolata miatt, a párt új elnöke elítélte Oroszország "agressziója" Ukrajna ellen.

Az államilag támogatott neonáci Azov zászlóalj nemzeti hadtestének tagjai Megtámadták Medvedcsuk házát 2019 márciusában árulással vádolta, és letartóztatását követelte.

2020 augusztusában az Azovi Nemzeti Hadtest nyitott tűz medvedcsuk pártjának képviselőit szállító buszon, többeket gumibevonatú acéllövedékekkel sebesített meg.

Zelenszkij kormánya 2021 februárjában fokozta a legfőbb ellenfele elleni támadást, amikor bezárva a Medvedcsuk által ellenőrzött számos médiaorgánum. Az amerikai külügyminisztérium nyíltan támogatta az elnök lépését. nyilvánító Hogy az Egyesült Államok "támogatja az ukrán erőfeszítéseket, hogy szembeszálljon Oroszország rosszindulatú befolyásával..."

Három hónappal később Kijev Bebörtönözte Medvedcsukot, és árulással vádolta meg. Zelenszkij azzal indokolta vezető riválisának elzárását, hogy "harcolnia kell az orosz agresszió veszélye ellen az információs arénában".

Medvedcsuk az Oroszország és Ukrajna közötti háború kezdetén megszökött a házi őrizetből, de ismét fogoly, és biztosítékként használható az Oroszországgal folytatott háború utáni fogolycseréhez.

Zelenszkij felügyelete alatt "a háborút arra használják, hogy elrabolják, bebörtönözzék, sőt megöljék az ellenzéki képviselőket".

Amióta az orosz csapatok február 24-én bevonultak Ukrajnába, az ukrán SZBU biztonsági szolgálata tombolt a belpolitikai ellenzék minden iterációja ellen. A baloldali ukrán aktivisták különösen kemény bánásmódban részesültek, beleértve az emberrablást és a kínzást.

Idén március 3-án Dnipro városában az SZBU tisztjei azovi ultranacionalisták kíséretében rajtaütöttek az aktivisták otthonán a Livizja (baloldal) szervezettel, amely a társadalmi kiadások csökkentése és a jobboldali médiapropaganda ellen szervezett. Míg az egyik aktivista azt mondta, hogy az Azov-tag "késsel levágta a hajam", az állambiztonsági ügynökök megkínozták a férjét, Alekszandr Matjusenko-t, egy pisztolycsövet nyomtak a fejéhez, és arra kényszerítették, hogy ismételten övezze ki a nacionalista tisztelgést: "Slava Ukraini!"

Aztán zsákokat tettek a fejünkre, szalaggal megkötözték a kezünket, és autóval elvittek minket az SZBU épületéhez. Ott folytattak minket, és azzal fenyegetőztek, hogy levágják a fülünket" – mondta Matjuschenko felesége. – közölte a Junge Welt című baloldali német lap..

Az Azov tagjai és az SZBU ügynökei rögzítették a kínzást, és képeket tettek közzé Matjuschenko véres arcáról az interneten.



Alekszandr Matjusenko baloldali aktivista kínzása március 3-án Dnipro-ban, amelyet az Azov-tagok rögzítettek, és Dnyipro városa táviratban tett közzé.


Matjuschenko-t azzal az indokkal börtönözték be, hogy "agresszív háborút vagy katonai műveletet folytat", és most 10-15 év börtön vár rá. Annak ellenére, hogy az államilag támogatott ultranacionalisták több bordája eltört, megtagadták tőle az óvadékot. Eközben több tucat más bebörtönözték a baloldaliakat hasonló vádakról a Dnipro-ban.

Az SZBU célpontjai között volt Mihail és Aleksander Kononovich, a betiltott ukrán leninista kommunista ifjúsági szövetség tagjai. Mindkettő letartóztatták és bebörtönözték március 6-án azzal vádolták, hogy "oroszbarát és fehérorosz nézeteket terjeszt".

A következő napokban az SZBU letartóztatta Yan Taksyur újságírót, és árulással vádolta meg; Elena Berezhnaya emberi jogi aktivista; Elena Viacheslavova, egy emberi jogi aktivista, akinek az apját, Mihailt halálra égették a 2014. május 2., ultranacionalista maffiatámadás az Odessza Szakszervezetek Háza előtt tüntetőkről; Jurij Tkacsev független újságíró, akit árulással vádoltak, és számtalan más újságíró; Oleg Novikov fogyatékkal élő jogvédő aktivista, aki három év börtön Idén áprilisban azzal az indokkal, hogy támogatja a "szeparatizmust".

A lista azok közül, akiket az ukrán biztonsági szolgálatok a háború kitörése óta bebörtönöztek, napról napra növekszik, és túl kiterjedtek ahhoz, hogy itt reprodukálódjanak.

Az elnyomás talán legszörnyűbb eseménye akkor történt, amikor az ukrán kormány által támogatott neonácik elrabolták Maxim Ryndovskiy-t, egy profi MMA harcost, és brutálisan megkínozta az orosz harcosokkal való kiképzés bűntettéért egy csecsenföldi edzőteremben. Ryndovskiy történetesen zsidó volt, a lábára dávid-csillagot tetováltak, és a közösségi médiában felszólalt a kelet-ukrajnai háború ellen.

Az ukrán SZBU még az ország határain kívül is vadászott ellenzéki személyekre. Újságíróként Dan Cohen jelentettAnatolij Saríja, a nemrég betiltott Shariy Párt tagja azt mondta, hogy egy közelmúltbeli SZBU gyilkossági kísérlet célpontja volt. Shariy az Egyesült Államok által támogatott Majdan-rezsim szókimondó ellenfele volt, és száműzetésbe kényszerült, miután évekig zaklatta a nacionalistákat.


Idén márciusban a libertariánus politikus és az online szakértő e-mailt kapott egy barátjától, "Igortól", hogy találkozót szervezzen. Később megtudta, hogy Igort abban az időben az SZBU tartotta fogva, és arra használták, hogy rávegyék Shariy-t, hogy hozza nyilvánosságra a tartózkodási helyét.


A maga részéről Shariy felkerült a hírhedt Myrotvorets nyilvános feketelistára az "állam ellenségeiről", amelyet Anton Geraschenko - a Belügyminisztérium tanácsadója alapított, aki támogatta az orosz szimpátiával vádolt ukrán törvényhozók meggyilkolását. Több újságíró és ukrán disszidens, köztük a prominens rovatvezető Oles Buzinavoltak államilag támogatott halálbrigádok ölték meg miután a nevük megjelent a listán.

Az ukrán állampolgárokat a háború februári kezdete óta kínzásnak is alávetették. Látszólag számtalan videó jelent meg a közösségi médiában, amelyeken a civilek lámpaoszlopokhoz kötődnek, gyakran a nemi szervükkel vagy az arcukkal zöldre festve. A háború alatti törvények és rend betartatásával megbízott területvédelmi önkéntesek által végrehajtott megaláztatások és kínzások mindenkit célba vettek a megvádolt orosz szimpatizánsoktól a romákig. állítólagos tolvajok.

Ezek azok az emberi jogok, amelyeket Zelenszkij hozott az ukrán civileknek#Mariupol #StandWithUkraine #RussiaUkraineWar pic.twitter.com/EWFC048M2q

Az ENSZ igazságszolgáltatásának hangja (@TheUN_voice) 2022. április 18.



Az ukrán SZBU kínzást és gyilkosságot tanulmányoz a CIA-tól

Vaszilij Prozorov, az SZBU egykori tisztje, aki az Euromaidan puccsot követően disszidált Oroszországba, részletezte, hogy a Majdan utáni biztonsági szolgálatok rendszerszintű kínzásra támaszkodnak a politikai ellenzék leverése és az orosz szimpátiával vádolt polgárok megfélemlítése érdekében.


Prozorov, az SZBU volt tisztje szerint az ukrán biztonsági szolgálatokat 2014 óta közvetlenül a CIA tanácsolja. "A CIA alkalmazottai 2014 óta vannak jelen Kijevben. Titkos lakásokban és külvárosi házakban laknak" - mondta. Azonban gyakran jönnek az SZBU központi irodájába, hogy például konkrét találkozókat tartsanak vagy titkos műveleteket tervezzenek.


Az alábbiakban az orosz RIA Novosztyi profilozta Prozorovot, és egy 2019-es különkiadásban tudósított a nyilvánosságra hozataláról.



Újságíró Dan Cohen interjút egy Igor nevű ukrán üzletembert, akit az SZBU letartóztatott orosz vállalatokkal való pénzügyi kapcsolatai miatt, és idén márciusban őrizetbe vettek a biztonsági szolgálat hírhedt kijevi központjában. Igor azt mondta, hallotta, hogy az orosz hadifoglyokat csövekkel verik a területi védelmi önkéntesek, akiket az SZBU tisztjei tanítanak. Az ukrán himnusz hangjára lökdösve az orosz foglyokat addig brutálisan bántalmazták, amíg be nem vallották Putyin iránti gyűlöletüket.


Aztán jött Igor. "Öngyújtót használtak, hogy felmelegítsenek egy tűt, majd a körmeim alá tették" - mondta Cohennek. "A legrosszabb az volt, amikor egy műanyag zacskót tettek a fejemre, és megfojtottak, és amikor egy Kalasnyikov puska pofáját tartották a fejemhez, és arra kényszerítettek, hogy válaszoljak a kérdéseikre."

Valentyn Naljvaichenko, az SZBU első vezetője az Euromaidan rendszerváltási művelet után 2013-14-ben szoros kapcsolatokat ápolt Washingtonnal, amikor a George W. Bush adminisztráció alatt az amerikai ukrán nagykövetség főkonzuljaként szolgált. Ez idő alatt Naljvaicsenko A CIA által toborzott, az SZBU-nál elődje, Alekszandr Jakimenko szerint, aki Viktor Janukovics leváltott elnök orosz irányultságú kormánya alatt szolgált.

2021-ben Zelenszkij kinevezte Ukrajna egyik leghírhedtebb hírszerzőjét, Oleksander Pokladot az SZBU kémelhárítási részlegének élére. Poklad beceneve "A fojtogató", utalás a hírnév azért, mert kínzással és válogatott piszkos trükkökkel állította be főnökei politikai riválisait árulás vádjával.

Idén áprilisban az SZBU brutalitásának élénk illusztrációja jelent meg videó formájában (alább), amelyen az ügynökei az orosz szimpátiával vádolt férfiak egy csoportját dnyipro városában verik.

"Soha nem ejtünk foglyul orosz katonákat": Az ukrán hadsereg háborús bűneivel dicsekszik

Míg a nyugati média a háború kitörése óta egyértelműen az állítólagos orosz emberi jogi visszaélésekre összpontosított, az ukrán katonák és az Ukránbarát közösségi média fiókok büszkén mutatnak szadista háborús bűncselekményeket, a terepi kivégzésektől a fogságban tartott katonák kínzásáig.

Idén márciusban a White Lives Matter nevű ukránbarát Telegram-csatorna közzétett egy videót, amelyen egy ukrán katona egy orosz hadifogoly menyasszonyát hívja, és gúnyolja őt azzal az ígérettel, hogy kasztrálja a foglyot.


Az ukrán katonák a halott orosz katonák mobiltelefonjainak használata a rokonaik kigúnyolására és hectorára általános gyakorlatnak tűnik. Az ukrán kormány megkezdte közismerten invazív arcfelismerő technológia használata tól Clearview AI, egy amerikai technológiai cég, hogy azonosítsa az orosz áldozatokat és gúnyolja rokonaikat a közösségi médiában.

.

Idén áprilisban az fckrussia2022 nevű ukránbarát Telegram-csatorna közzétett egy videót, amelyen egy orosz katona látható, akinek az egyik szeme be van kötözve, ami arra utal, hogy kínzás közben vájták ki, és "félszemű" disznóként gúnyolták.

Talán a legszörnyűbb kép, amely az elmúlt hetekben megjelent a közösségi médiában, egy megkínzott orosz katona fényképe, akinek az egyik szemét kivájták, mielőtt megölték. A kísérő bejegyzés felirata: "Nácikat keresünk".



Az Ukrajna-barát Telegram csatornák által terjesztett fotók, amelyeken elfogott, megkínzott és kivégzett orosz katonák láthatók

Áprilisban egy videó is megjelent, amelyen ukrán katonák láthatók. lövés védtelen orosz hadifoglyok a lábakon Kharkov városán kívül. Az ukrán és az egyesült államokbeli grúz légió katonái által közzétett külön videón az látható, hogy a harcosok terepi kivégzések végrehajtása Sebesült orosz foglyok egy Kijev melletti falu közelében.

Valószínű, hogy ezeket a katonákat felbátorította felettesük áldása. Mamula Mamulashvili, a Grúz Légió parancsnoka, aki részt vett a sebesült orosz hadifoglyok helyszíni kivégzésében, Dicsekedett idén áprilisban hogy egysége szabadon részt vesz háborús bűnökben: "Igen, néha megkötözzük a kezüket és a lábukat. A Grúz Légió nevében beszélek, soha nem ejtünk foglyul orosz katonákat. Egyikük sem foglyul esni."

Hasonlóképpen, Gennadiy Druzenko, az ukrán katonai egészségügyi szolgálat vezetője, Egy Ukrajnának adott interjúban 24 "Parancsot adott ki, hogy kasztráljanak minden orosz férfit, mert ember alattiak és rosszabbak, mint a csótányok."

Ukrán tisztségviselők oroszországi áldozatként mutatják be az Azov által megkínzott és megölt nőt

Míg a nyugati média otthonosan foglalkozik az orosz emberi jogok megsértésével itthon és Ukrajnán belül, az ukrán kormány engedélyezte a propagandakampányt. "Total War" néven ismert ez magában foglalja a hamis képek és hamis történetek ültetését, hogy tovább vonják Oroszországot.

A stratégia egyik különösen cinikus példája, az Ukraine 24 – egy tv-csatorna, ahol a vendégek népirtó megsemmisítésre szólított fel orosz gyerekekről – idén áprilisban közzétett egy fotót, amelyen egy véres horogkeresztes női holttest látható a gyomrában. Az Ukraine 24 azt állította, hogy ezt a nőt Gostumelben találta, a kijevi terület egyik régiójában, amelyet az oroszok március 29-én elhagytak.

Lesia Vaszilenko ukrán parlamenti képviselő és Olekszij Arestovych, Zelenszkij elnök főtanácsadója közzétette a beszennyezett női holttest fotóját a közösségi médiában. Míg Vaszilenko online hagyta a fotót, Arestovych nyolc órával a közzététel után törölte, amikor szembesült azzal a ténnyel, hogy hamisat tett közzé.

Valójában a képet patrick Lancaster, egy donyecki székhelyű amerikai újságíró által eredetileg rögzített felvételekből húzták ki, aki az ukrán Azov zászlóalj tagjai által megkínzott és meggyilkolt nő holttestét filmezte le egy Mariupol iskola alagsorában, amelyet bázissá alakítottak át.

Nél 2:31 Lancaster videóján a nő holtteste tisztán látható.

Ahogy fegyverek özönlenek Ukrajnába a NATO-államokból, és a háború fokozódik, az atrocitások szinte biztosan felhalmozódnak - és a kijevi vezetés áldásával. Amint Zelenszkij buchai látogatása során jelentette be Idén áprilisban, "ha nem találunk civilizált kiutat, ismerik népünket - civilizálatlan kiutat fognak találni."

Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Lindsey Graham és McKain  2016-ban az ukrán csapatokat meglátogatták és világosan elmondták, hogy kinek harcolnak.

"A ti háborútok a mi háborúnk, 2017-ben kezdjük a támadást." 



https://vk.com/video644727407_456239457


AZ USA HAMIS INFORMÁCIÓKRA ALAPOZVA INDÍTOTT HÁBORÚKAT!


https://vk.com/video644727407_456239447




Roger L. Cloutier amerikai altábornagyot elfogták az oroszok Mariupolban



Azok számára, akik azt gondolják, hogy Ukrajna önerőből fütyült évekig az oroszok figyelmeztetésére. Ukrajna hosszú évek óta ad teret az amerikai törekvéseknek. Az USA tőle megszokott módon egy bábkormány mögé bújva igyekszik érvényesíteni hatalmi törekvéseit. Nem kell katonai szakértőnek lenni ahhoz, hogy tudjuk - egy amerikai altábornagy nem turistaként tartózkodott Mariupolban. Csak idő kérdése és az ukránok által tagadott titkos laboratóriumok is bemutatásra fognak kerülni. Az USA az utolsó ukránig harcolni fog Oroszország ellen. Forrás


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek




Megosztás itt: