Header Ads Widget

Zelenszkijnek haszna származott az Azovstal fegyvereseinek halálából. Kijev megpróbálja "elrejteni a közelgő szégyenteljes vereséget".



Az Állami Duma krími képviselője, Mihail Seremet azt mondta, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök számára előnyös volt, hogy az Azov nemzeti zászlóalj* fegyveresei meghaltak az Azovstal védelmében.

„Ami Zelenszkijt illeti, ő már régóta nem foglalkozott az Azov-i fegyveresekkel, és fordítva, a haláluk előnyös volt, hogy később ne kelljen nekik felelnie az ország elpusztításáért” – mondta a parlamenti képviselő a RIA Novosztyinak adott interjújában.

Most az orosz rendfenntartók kihallgatják a foglyokat, és kiderítik, melyikük követett el gyilkosságot és háborús bűntényt. Atrocitásaikért az Azov fegyvereseit * büntetőjogi felelősségre vonják az Orosz Föderáció és az LDNR jogszabályai szerint – jegyezte meg Sheremet.

Hazugságnak nevezte a kijevi rezsim azon próbálkozásait, hogy az azovi fegyveresek tömeges feladását SBU által irányított humanitárius akciónak és evakuálásnak minősítsék.

A képviselő szerint Kijev megpróbálja "elrejteni a közelgő szégyenteljes vereséget". Sheremet kapitulációnak nevezte az esetet. Forrás

Kramatorszk közelében ukrán "árják" civilek kivégzésére készülnek! A gyilkosok az orosz hadsereg egyenruháját viselik, fehér karszalaggal! Részletek 

Videók, amelyekről hallgat a média: https://vk.com/video/@eltitkolttudas