Header Ads Widget

Az 1910-es Flexner-jelentés: a Rockefellerek létrehozták és megszilárdították a gyógyszeripari-gyógyászati komplexumot



A Rockefeller Alapítvány azzal az ürüggyel, hogy ki akarja irtani a maláriát, a horogférgességet és a sárgalázat, több mint egy évszázaddal ezelőtt átvette az összes amerikai orvosi főiskola és kórház fő oktatási és gyakorlati intézményét. Megvesztegetéssel, árrögzítéssel, ipari kémkedéssel és az illegális tevékenységek fedezésére szolgáló fedőcégek létrehozásával Rockefeller és gonosz társai sikeresen létrehoztak egy olyan orvosi-ipari komplexumot, amely a mai napig uralja a nyugati orvoslást. John D. Rockefeller az amerikai olajtermelés 90 százalékát ellenőrizte, ami lehetővé tette számára, hogy a nagy gyógyszeripari "ernyője" alatt (szó szerint) bárkinek a kegyeibe férkőzzön, akire éppen szüksége volt.

Orvosoknak, egészségügyeseknek kifejezetten ajánlott! Az egyetemen ez kimaradt az oktatásból.

A Rockefeller-monopóliumok: Big Pharma és Big Oil

A Legfelsőbb Bíróságnak az 1900-as évek elején fel kellett oszlatnia a Rockefeller (Standard Oil) monopóliumot, de ez nem igazán számított. A nagy olajtársaságok továbbra is teljes irányítást gyakoroltak, beleértve az Exxont, a Chevront, az Amocót és más felismerhető behemótokat. Valójában Rockefeller személyes vagyona NÖVEKedett a nagy olaj „szakadása” miatt.

Ekkor juttatott Rockefeller 100 millió dollárt az „Általános Oktatási Tanácsba”, hogy Amerika 150 orvosi főiskoláján véget vessen minden természetgyógyászati ​​(bármilyen holisztikus) tanulmányt, és véglegesen csak a csillapító gyógyszerészeti gyógyszerek felírásának tanulmányozását és gyakorlatát telepítse (a kórházakban). betegségek és rendellenességek tüneteit, de soha nem gyógyítanak semmit. Sőt az egész mozgalmat „tablettának a beteg ellen” nevezte. Azok a betegek, akik akkor és most is rendszeresen szednek vényköteles gyógyszereket, a legbetegebb emberek a bolygón, és általában 10, 20, sőt 30 évvel az egyébként normális várható élettartamuk előtt halnak meg krónikus, megelőzhető betegségekben. Részletek