Header Ads Widget

Újabb "finomság" a mindent is előre tudó Bill Gates-től! Arra figyelmeztetett, hogy a COVID-nak még nincs vége és egy "még halálosabb" változata fog jönni!



"50 százalék az esélye annak, hogy a következő járványt az ember okozta klímaváltozás vagy egy bioterrorista szándékosan szabadítja el."

Megint csak a csúsztatás a biolaborok létezéséről, amivel szándékosan húzhatják csőbe - a tájékozatlan, de leginkább hiszékeny - alternatív hírek olvasóit és sajnos szerkesztőit...ez a nagyobb baj!

"A következő nagy világjárvány valószínűleg 20 éven belül bekövetkezik és lehet, hogy egy ember által létrehozott vírus lesz, egy bioterrorista által, aki megtervezte és szándékosan terjesztette. Ez egy nagyon ijesztő forgatókönyv, mert egyszerre több helyen is megpróbálhatnák terjeszteni". - Micsoda tragédia, ugye? Még jó, hogy vannak a világon értünk aggódó Gates félék.

"Számításaim szerint 50%-os esély van arra, hogy a következő 20 évben természetes eredetű járványunk lesz, az éghajlatváltozás következményeként" - tette hozzá egy interjúban nemrégiben.

Szerinte a klímaváltozás olyan vírust fog "elhozni, ami aztán újabb globális vakcina bevezetését teszi szükségessé... Nem meglepő, igaz? Ezen a két területen van a legnagyobb érdekeltsége.

A közelmúltban kitört majomhimlővel kapcsolatban Gates azt mondta, hogy "nagyon kicsi az esélye", hogy a koronavírushoz hasonló hatása lesz, bár figyelmeztetett, hogy valami sokkal csúnyábbá mutálódhat.

Arra is figyelmeztetett, hogy a COVID-nak még nincs vége és hogy valószínűleg a vírusnak egy "még halálosabb" változata fog jönni. Forrás


https://vk.com/video644727407_456239643


https://vk.com/video644727407_456239609


https://vk.com/video644727407_456239681


  KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Majomhimlő - Moszkva az amerikai finanszírozású nigériai laboratóriumok kivizsgálására szólította fel a WHO-t! Részletek

Az Egészségügyi Világszervezet nemzetközi vészhelyzet kihirdetését fontolgatja a majomhimlő miatt. Részletek