Header Ads Widget

Ilyen egyszerűen működik az agymosás!! Egy fiatal riporter Ausztráliában feltett egy egyszerű kérdést az abortusz mellett tüntetőknek!



Egy fiatal riporter Ausztráliában feltett egy egyszerű kérdést az abortusz mellett tüntetőknek, akik a "My body my choice" azaz az "Én testem, én döntésem!" szlogent skandálták.

"Akkor mit gondoltok a kötelező oltásokról?"

Látszik, hogy sokan a kérdést sem értik, illetve egyértelműen nincs gondjuk a testükbe kötelezően fecskendezett vakcinákkal, mert az az ő védelmük érdekében van (szerintük).

https://vk.com/video644727407_456239833


Bill Gates olyan oltóanyagot fejleszt, amely "vírusként" terjed, hogy az embereket beleegyezés nélkül beolthassa.

https://vk.com/video644727407_456239834


A Bill Gateshez kapcsolódó kutatócsoport bejelentette, hogy olyan vakcinát fejlesztenek ki, amely "vírusként" terjed, vagyis az emberek úgy "kapják el" a vakcinát, mint a náthát vagy az influenzát, és anélkül, hogy beleegyeznének az oltásba.

A kutatást magas rangú finanszírozó szervezetek támogatják, köztük az Egyesült Államok Nemzeti Egészségügyi Intézete (NIH), amely régóta szoros pénzügyi kapcsolatban áll a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal.

Az önterjesztő vakcinák a kártevőpopulációk csökkentésére irányuló erőfeszítésekben gyökereznek. Ausztrál kutatók leírtak egy vírus által terjesztett immungátlót, amely eltérítette a fertőzött állatok - ebben az esetben egy Ausztráliában nem őshonos egérfaj - immunrendszerét, és megakadályozta, hogy azok megtermékenyítsék az utódokat.