Header Ads Widget

Soros: "A legjobb projektem, ami Ukrajnában történik" - Nyíltan beismerik: Ukrajna a Great Resetért és a teljes digitális átalakulásért küzd.



Amint arról Wochenblick már márciusban beszámolt, Ukrajna úttörő szerepet tölt be a digitális hálózatépítés és az átlátható polgárok terén. A központi itt a „DiiA” azonosító alkalmazás. A rövidítés jelentése: „Az állam és én”. Zelensky 2019-ben megalapította a „Digitális Transzformációs Minisztériumot”, amelynek fő feladata az volt, hogy létrehozza ezt a platformot az „állam okostelefonon” számára. Az alkalmazás 2020 februárjában indult. Több mint 50 alkalmazás, bizonyíték és hivatalos csatorna fut át   rajta. Egy francia technológiai portál kifejtette: "Egy modell, amelyet csak Kínából ismertünk a szociális hitelrendszerével."

Ukrajna vezeti a Great Reset-et.

Ukrajna miniszterelnök-helyettese közzétett egy videót „Ukrajna 2030” címmel. Leírja azt a tervet, hogy Ukrajnában teljesen felszámolják a papírpénzt és létrehozzák a készpénz nélküli társadalmat. Egy teljesen digitális társadalom fog kialakulni mesterséges intelligencia bíróságokkal, e-egészségügyi rendszerekkel és kiterjedt felügyelettel. Ukrajna lesz a világ leginkább digitalizált országa – a Great Reset úttörő állama. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Klaus Schwab és kiszolgálói, vagyis az EU és az USA jelenlegi vezetői, már döntöttek, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztításáról a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében, amiről mélyen hallgatnak a globalista élősködőket támogató média propagandák. Ennek a pusztításnak az alapját az energia árak jelentik. 

Egy tudatosan megtervezett gazdasági és biológiai háború, vagyis népírtás zajlik az egész emberiség ellen, amit nem az EU vagy az USA vezetés irányít, mert ők csupán bábok, hanem a fölöttük álló, sátáni pénzhatalmi elit!!! Aki ezt nem látja, és országos szintre próbálja kihegyezni most a globálisan zajló problémákat, az vagy tudatlan, vagy szándékosan becsapja az embereket!!! Világunkat uraló  pénzhatalmi elit célja, a nemzetállamok felszámolása, az egypólusú világrendszer, a totális kontroll, és a globális diktatúra létrehozása!!! Részletek