Header Ads Widget

Rabok legyünk, vagy szabadok?! Most mindenki az emelkedő árak miatt aggódik, miközben egy ennél sokkal veszélyesebb időszak következik!



Sokan még mindig nem látják, hogy minden társadalmi és politikai problémánk gyökére oda vezethető vissza, hogy jelenleg egy ÁLDEMOKRÁCIÁBAN élünk, amely nem az embereket, hanem a háttérhatalmat szolgálja. Ezért van az, hogy olyan személyek dönthetnek az életünkről, a jövőnkről, akiket nem választott meg soha senki!!! Ez csak és kizárólag úgy lehetséges, hogy akikről azt hisszük, hogy minket szolgálnak, valójában a nem látható háttérhatalmat szolgálják ki. 

Klaus Schwab világosan beszélt!!!! "NEM LESZ SEMMID ÉS BOLDOG LESZEL!!!" Ez elég komoly kijelentés és láss csodát, most éppen ez a pusztítás zajlik bolygószinten!! Tehát Klaus Schwab és kiszolgálói már döntöttek a megélhetésünk, az energiaellátásunk, és az élelmiszerellátásunk elpusztításáról a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. Ezt a folyamatot szolgálja globális szinten, minden korlátozás, zsarolás, vírushelyzet, oltás őrület, klíma hisztéria, a gazdaság tönkretétele, a migráció, és az orosz-ukrán konfliktus.

Az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU vezetés hozta létre. A NATO EGYENLŐ USA!! A NATO  megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy megvalósíthassák sátáni tervüket, ami  az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség ellen!!! Ehhez azonban a gazdaság, és  az ellátórendszerek  tönkretétele szükséges, hogy az embereket rátudják kényszeríteni az ÚJ VILÁGRENDET!! EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA, aminek Oroszország még útban van! Erről szól a történet!!

Egy tudatosan megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen, amit nem az országok vezetői találtak ki, ők csupán bábok, végrehajtók, mert zsarolhatók, mert eladták a lelküket, aki meg kihátrál, azt lejáratják és tönkreteszik!!! Mindazok a politikusok,  akik országos szintre próbálják kihegyezni a GLOBÁLIS SZINTEN ZAJLÓ problémákat, azok szándékosan becsapják az embereket!!!

Az Agenda mindenhol a világon ugyanaz, kivétel nélkül, ahol ezt az áldemokráciát működtetik!! A megfizethetetlen energiaárak alkotják majd az alapját annak, hogy az emberek egyre nagyobb tömege, nem fogja tudni kifizetni a rezsijét. Ennek ára lesz a magántulajdon elvesztése. Majd a káosz legmélyebb pontján az állam átvállalja a rezsi költségeit, aminek pontosan az lesz az ára, hogy az emberek önként fogják átadni mindenüket az államnak, vagyis "NEM LESZ SEMMID ÉS BOLDOG LESZEL". A munkahelyek elvesztéséről nem is beszélve! A totálisan megnyomorított emberekkel, meg azt lehet csinálni, amit csak akarnak. Például segélyt kaphatnak, ha folyamatosan beolttatják magukat, és engedelmeskednek annak a sátáni tervnek, amelyet a háttérhatalom diktál!!


https://vk.com/video644727407_456239793


A Hollandiában és számos más országban zajló gazdák tönkretétele jól mutatja, hogy a világuralomra törekvő globalista HÁTTÉRHATALMI elit, és az őket kiszolgáló politikusok, a hazug médiájukkal karöltve, milyen szép új világot készítettek elő nekünk.


EZ A FOLYAMAT MÁR NÁLUNK IS ZAJLIK!


https://vk.com/video644727407_456239806


A háttérhatami elitnek nincs szüksége 8 milliárd emberre!! Az emberek  hamarosan fölöslegessé válnak a legkülönbözőbb munkaterületeken, akiket a jövőben a robotok fognak felváltani. A robotok nem kérnek fizetést, nincs szükségük élelmiszerre, sokkal hatékonyabbak mint az ember, nem lehet feljelenteni őket vagy pereskedni ellenük, nem érdekli őket, hogy ki milyen rasszhoz tartozik, és bármilyen feladat végrehajtására képesek lesznek, bárhol, bármikor, bárki ellen.

Tehát nem a népekkel (fajokkal) van a probléma ezen a bolygón, hanem azokkal, az álszent, hazug sátáni fajzatokkal, akik a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve, akik nem szeretet alapon működnek, akik egyedülállóként a bolygón, összeakarnak keverni és ugrasztani mindenkit, mindenkivel, ez létkérdés számukra!!! 

A fedezetlen pénzt előállító élősködők, a pénzen keresztül, a szolgálatukba állították, elsősorban a globalista, hazaáruló politikusokat, majd azokat is, akik eladták a lelküket, így a globális médiájukkal uralnak mindent, ami garantálja számukra, hogy a háttérből irányítva, elszámoltatás nélkül végezhessék náci  tevékenységüket, az egész emberiség ellen.

Minden létező háború, ember és Isten ellenes tevékenység mögött, ők állnak a háttérben!!! Ennek az aberrált lelki nyomorékoknak köszönhető az 1,2 világháború. Hitler vagy Sztalin csupán bábok voltakés most éppen a 3-ik világháborút tervezik, a hazaáruló, globalista politikusokkal karöltve. Félnek az igazságtól és félnek a hatalmuk elvesztésétől, ezért bármilyen pusztításra képesek. Azért tudják megvalósítani pusztító terveiket, mert azok a politikusok, akik eladták a lelküket, azok zsarolhatók, így könyörtelenül végrehajtják mindazokat az utasításokat amit kapnak, a saját népük ellen!! Aki ellenáll azt meg lejáratják, tönkreteszik. Ezért történhetnek egyszerre bolygószinten, korlátozások, zsarolások, vírus őrület, és kényszeroltások, az emberi jogok sárba tiprása mellett, mert az igazi vezérlés az nem a politikai elit kezében van.

Jézus világosan beszélt a sátáni fajzatokról: 

"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." 

Ma véletlen nem ez a hazugságáradat, gyilkolás és pusztítás zajlik bolygószinten?

Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a vírus őrületnek, járványoknak, az oltásoknak, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét!!!

Itt az ideje, hogy kezünkbe vegyük sorsunkat! Ebben az áldemokráciában amiben élünk, tüntetésekkel nem érünk el semmit, ettől még nem fog változni semmi, max. politikusokat cserélgetünk, de ettől még nem fogunk megszabadulni a sátáni pénzhatalmi elittől soha, akik éppen az emberiség totális megnyomorításán fáradoznak!! 

Csak akkor szabadulhatunk meg a háttérhatalomtól, és kiszolgáló politikusaitól, ha élünk alkotmányos jogainkkal, ami hatálytalaníthatatlan, a világon egyedülálló, örökérvényű, univerzális törvényekre épül, valóban az embereket szolgálja, a hatalmat rendkívül szigorú szabályok közé szorítja és kizárja annak lehetőségét, hogy politikusaink idegen érdekeket szolgáljanak. Na ettől rettegnek a sátáni hatalmat kiszolgáló globalista, hazaáruló élősködők, ügynökök, kettősállampolgárok és még a jó Isten tudja kicsodák szívják a vérünket, akik tönkretették a magyar embereket.



Civilek az összefogásért - iratkozz fel hírlevelünkre



Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!!