Header Ads Widget

Vajon mennyi időnk van még az ébredéshez? A média propagandák által megvezetett emberek óriási károkat okoznak saját maguknak és hazánknak!!



Minden ember csak annyit tud és csak arról, amit olvasott, tanult vagy hallott, neki ez lesz az igaz, ha mást olvas és mást hallott, akkor mást tud és más lesz az igaz. Így működik az elme és az agymosás!! A problémák ott kezdődnek, hogy a pártérdekeket kiszolgáló média propagandák agyon hallgatják azt a tényt, hogy a globális pénzhatalmi elit kezében van minden hatalom, a gazdasági és politikai rendszerek, a politikusok, és még a pénzünk is amit használunk, amig ezt nem fogjuk fel, addig soha semmilyen pozitív változás NEM LEHETSÉGES!!! 

Ne legyenek illúziói senkinek, hogy majd az ellenzék meg tudja oldani a jelenleg zajló globális problémákat!!! Már most ellenzékből hazudnak, és brutálisan becsapják az embereket. Ugyanis nem a problémák okait akarják felszámolni, hanem a globálisan zajló problémákat, országos szintre próbálják kihegyezni, hogy megosztva az embereket, ebből politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak. Ők nem változást akarnak, hanem továbbra is kiszolgálni azt a rendszert, amit a globális pénzhatalmi elit irányít, akik most éppen az emberiség megnyomorításán és kiirtásán fáradoznak!! Itt az ideje ébredezni, mert hamarosan nem csak hazánk nem lesz, hanem még mi sem.

A politikusok közötti különbség annyi, hogy az egyik párt kompromisszumokkal megpróbál tenni valamit az országért, aminek ára van, ami nem publikus, a másik meg azonnal végrehajt minden utasítást amit diktálnak!! A lényeg, hogy ettől még Magyarország nem lesz szabad SOHA!! Sőt hamarosan a lehetőségeink is elfogynak!!

Azok a balliberális médiák és Facebook csoportok, akik ma CSAK AZ ORBÁNT szidják, azok nem változást akarnak, hanem egy globalista, idegen érdekeket szolgáló, álszent hazug politikai elitet a nyakunkra ültetni!!

Ezek a médiák pontosan tudják, hogy milyen információra vevők az emberek. Kiforgatnak minden információt a saját céljuk elérése érdekében, összekapcsolják a politikai ellenfelükkel, és brutálisan átverik az embereket!! Ez annyira működik, hogy még meg is osszák az emberek a hazugságokat önként és dalolva, amivel óriási károkat okoznak hazánknak!! NA EZÉRT TARTUNK OTT AHOL TARTUNK!!

Például az egyik legsikeresebb megosztásra alkalmas lózung az a "tolvajozás"!!

Nézzük a tényeket!! A magyarok 1990-ben a kapitalizmus mellett döntöttek. Tudod az micsoda? A lényeg, hogy ennek működéséhez nagytőke, és nagytőkések kellenek. Másképp nem működik. Ez kétféle lehet - hazai és idegen nagytőke. Az idegen nagytőkés is és a hazai is profitot termel, de míg az idegen azt kiviszi, a hazai itthon fekteti be, ezáltal a gazdaság fejlődik, nő a GDP és az életszínvonal. 

Minden gazdag nyugati fejlett társadalomra jellemző, hogy a működő nagytőke nagy része hazai kezekben van. Tehát ahhoz, hogy fejlődjünk, közelítsünk a fejlett országokhoz, hazai nagytőkések kellenek. Nyugaton ezt mindenki, még a leghülyébbek is tudják. A magyar hülyék még nem, és ahelyett hogy örülnének, nekiállnak tolvajozni. Sőt azokat is tolvajozzák, akik több 10 ezer embernek adnak munkát ebben az országban. Az, hogy kitől, mikor, mennyit lopnak - ezt nem árulják el nekünk a magyar hülyék - valószínűleg ők sem tudják. Az hogy létezik-e  korrupció ebben az áldemokráciában amiben élünk globális szinten, ez nem kérdés. 

A különbség az, hogy a balliberális kormányzások alatt az volt a gyakorlat, hogy külföldi multi cégek nyernek el minden közbeszerzést és zsebbe fizették meg ennek az árát majd a profitot ki talicskázták az országból. Most meg többnyire magyar vállalkozók nyernek el ilyen típusú közbeszerzéseket, ez vajon miért és kiknek fáj?

Kinek fáj az, ha többek között például vissza vásároljuk azt, amit a balliberális oldal  eladott, energia szektort, bankot, médiát stb..., stb...,persze a "tolvajlásokból". Kinek fáj az, ha egy magyar vállalkozó nyer meg bizonyos beruházásokat, pályázatokat és nem a multi cégek, akik kiviszik a pénzt az országból? HÁT AZOKNAK A BALLIBERÁLISOKNAK, AKIK ÉPPEN MOST NEM LOPHATNAK ÉS NEM SZOLGÁLHASSÁK KI HAZÁNKAT IDEGEN ÉRDEKEKNEK, mint ahogyan ezt mindig is tették.

Tehát ha tovább hagyjuk magunkat becsapni és nem teszünk semmit, akkor hamarosan a globális pénzhatalmi elit áldozatai és rabszolgái leszünk mindannyian!!! A szabadsághoz meg azt a rendszert kell leváltani, amit jelenleg a globális pénzhatalmi elit irányít. További részletek


Civilek az összefogásért!


Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!