Header Ads Widget

Kreml: Zelenszkij lényegében világháború kirobbantására szólított fel



Lényegében világháború kirobbantására szóló felhívás volt, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy Oroszország elleni megelőző csapást sürgetett a NATO-tól – jelentette ki a RIA Novosztyi hírügynökségnek nyilatkozva Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője. Peszkov csütörtök este arra reagált, hogy Zelenszkij az ausztráliai Lowy Intézet videókonferenciáján aznap arról beszélt, hogy a NATO-nak preventív csapást kellene mérnie Oroszországra, 

hogy kizárja Oroszország nukleáris fegyverhasználatát.

Az orosz elnöki szóvivő arra figyelmeztetett, hogy egy ilyen konfliktus következményei szörnyűek és kiszámíthatatlanok lennének. Peszkov szerint mivel valójában Washington és London irányítja Kijev tevékenységét, ők viselik a felelősséget Zelenszkij szavaiért. Mint mondta, az ilyen kijelentéseket a nemzetközi közösség nem hagyhatja reakció nélkül.

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője a Telegram-csatornáján azt állította, hogy a Nyugat nukleáris háborút szít, Zelenszkijt pedig bábnak, kiegyensúlyozatlannak, fegyverrel felpumpált szörnyetegnek nevezte, akinek a keze által elpusztíthatják a világot.

Az ottawai orosz nagykövetség a Twitteren arra szólította fel a kanadai kormányt, hogy reagáljon Zelenszkij kijelentésére.


Borítókép: Volodimir Zelenszkij ukrán elnök (Forrás: MTI/AP/Ukrán elnöki hivatal sajtóosztálya)


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Szelfik, mosolyok és jókedv. A politikai szereplők nyilvánvalóan nem aggódnak. Ők azok, akik be akarják osztani az energiát, akik sötétben akarnak minket bogarakkal etetni és akik kétnaponta hideg vízzel akarnak lezuhanyoztatni. Nem is beszélve a horribilis áremelésekről, amelyek még jobban megterhelik majd a mindennapi életünket... és közben röhögnek.

https://vk.com/video644727407_456239900


https://vk.com/video644727407_456239902


Az USA és az EU jelenlegi vezetésnek köszönhető, hogy az emberiség a pusztulás szélére került.  Sem az USA, sem az EU jelenlegi vezetése, sem az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikusok, nem akarnak békét, csak káoszt és pusztítást. Részletek


Csatlakozz a cenzúramentes oldalunkhoz! Hírek másképp! https://vk.com/eltitkolttudas