Header Ads Widget

Tulsi Gabbard: "Biden elnök és a demokrata elit a nukleáris háború szakadékába taszított minket, megkockáztatva ezzel a harmadik világháború kitörését"



Elege lett pártjából a demokraták egyik meghatározó alakjának.

"Biden elnök és a demokrata elit a nukleáris háború szakadékába taszított minket, megkockáztatva ezzel a harmadik világháború kitörését" – többek között ezzel indokolta kilépését Tulsi Gabbard, aki meghatározó alakja volt a Demokrata Pártnak.

Tulsi Gabbard Hawaii egykori demokrata kongresszusi képviselője – és a 2020-as elnökjelöltség egyik jelöltje – bejelentette, hogy kilép a pártból. Azt mondta, hogy nem akar többé egy olyan párt tagja lenni, amely

teljes mértékben egy elitista, háborús uszítókból álló összeesküvés irányítása alatt áll, akiket a gyáva bölcsesség vezérel, akik megosztanak minket azzal, hogy minden kérdést rasszistává tesznek és szítják a fehérellenes rasszizmust, akik aktívan dolgoztak azon, hogy aláássák az alkotmányunkban rögzített, Istentől adott szabadságjogainkat, akik ellenségesek a hívő és spirituális emberekkel szemben

– indokolta döntését Gabbard, aki hozzátette, elege lett abból is hogy a demokraták démonizálják a rendőrséget, a bűnözőket védik a törvénytisztelő amerikaiak rovására és a nyitott határokban hisznek. Gabbard azt is kiemelte, hogy a demokraták egyre közelebb rángatják az emberiséget a harmadik világháborúhoz és a nukleáris háborúhoz.

A korábbi képviselő most egy olyan kormányban hisz, amely a néptől, a nép által és a népért van.

“Sajnos a mai Demokrata Párt nem így gondolkodik. Ehelyett egy olyan kormányt képvisel, amely a hatalmas elitből, a hatalmasok által és a hatalmasokért van. Felszólítom a józan ésszel gondolkodó, független demokratatársaimat, hogy csatlakozzanak hozzám és lépjenek ki a Demokrata Pártból. Ha már nem tudják megemészteni azt az irányt, amerre az úgynevezett woke Demokrata Párt ideológusai viszik az országunkat. Meghívlak benneteket, hogy csatlakozzatok hozzám.”

– fogalmazott Gabbard.

A politikus a saját műsorában megjegyezte azt is, hogy Biden az egység platformján indult, de ahelyett, hogy ennek érdekében dolgozott volna, a fél országot démonizálta, és a kormányt arra használja, hogy politikai ellenfeleit célba vegye. Hozzátette, hogy “a demokraták eltörlik a nőket azzal a politikájukkal, hogy a magukat nőnek valló férfiak hivatalosan is nők lehetnek és arra bátoríthatják a szülőket, hogy megváltoztathatják a gyermek nemi identitását, akár sterilizáló gyógyszerekkel és műtétekkel”. 

Úgy véli,

“a mai Demokrata Párt aláássa a családokat. A családok a civilizáció alapkövei. A mai Demokrata Párt nem ismeri fel ezt az igazságot és a családoknak a társadalmunkban és a civilizációban betöltött központi, alapvető szerepének fontosságát. El akarják venni a szülők jogait, hogy neveljék gyermekeiket, azt állítva, hogy a kormány jobban tudja, mi a legjobb a gyermekeinknek, mint mi”.

Tulsi Gabbard azért is bírálta a korábbi pártját, mert az – véleménye szerint – nem hisz a szólásszabadság alkotmányosan védett jogában. Úgy fogalmazott, “a gondolatok sokszínűségének és a véleménynyilvánítás szabadságának előmozdítása minden virágzó demokrácia alapja.

“A Demokrata Párt vezetői nem értenek ezzel egyet. Fanatikus ideológusok vezetik őket, akik veszélyt jelentenek demokráciánkra, mert nem hisznek a szabadságban – a szólásszabadságban, a gondolatszabadságban, a vallásszabadságban. Megpróbálják cenzúrázni a nekik nem tetsző beszédet, “félretájékoztatásnak”, “gyűlöletbeszédnek” vagy “erőszakos beszédnek” bélyegezve azt”

– jelentette ki az egykori demokrata kongresszusi képviselő.



 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Sem az USA, sem az EU jelenlegi vezetése, sem az őket kiszolgáló politikusok, nem az embereket szolgálják, hanem a globális pénzhatalmi  elitet, akik nem akarnak békét, csak káoszt és pusztítást. Részletek