Header Ads Widget

Üzentek a magyaroknak, hogy száz éve megszűnt a királyságuk – az osztrákok is reagáltak Orbán Nagy-Magyarország sáljára!



Az osztrák külügyminisztérium azt üzeni: szólnak a magyaroknak a fejleményről, hogy száz éve megszűnt a királyságuk.

Jól látható, hogy az anyagba süllyedt, ösztönlényként működő lelki nyomorékoknak, halvány lila gőzük sincs arról, hogy egy Szakrális Apostoli Királyságot, ami a világon egyedülálló, azt nem lehet megszűntetni csak kiforgatni és hazudni. Azt, hogy ki kaphat földi szinten Apostoli Királyságot, arról nem is beszélve!! Az igazságot is felszegelték, és nem számoltak azzal a ténnyel, hogy az igazság, az nem egy földi termék és létezni és működni fog a világ végezetéig!! Ez azt jelenti, hogy senki nem úszhatja meg tettei következményeit!! OK,OKOZAT!!

A lényeg, hogy Magyarország, nem gyarmatosított, nem rabolt le és gyilkolt le egyetlen nemzetet sem, nem hamisította meg senkinek a történelmét és nem kereskedett halottak csontjain sem!!

Egyébként meg a hazugság, hazugság marad, és a tettekért felelni kell, olyan nincs, hogy bárki ezen a bolygón megúszhatja. A TRIANON egy nemzetgyilkossági kísérlet volt!! 


Elképesztő aljas hazugságok A TRIANONRÓL! 

Minden jóérzésű embernek KÖTELEZŐ tudni és tovább adni! Olyan mértékű az aljasságok sorozata, ami már emberi mértékkel nem mérhető! Ennél aljasabb holokauszt amit tudatosan megszerveztek mint a TRIANON nem történt. Ez a mai napig tart és szedi áldozatait, nagyságrendileg sem összehasonlítható azzal amivel ezt lefödték és ezért még fizetünk is.






A román külügyminisztérium közleményében azt írta, elfogadhatatlannak tartják „a revizionista megnyilvánulás bármilyen formáját”, hiszen az „ellentétes a valósággal”. 

Ennél sokkal jobban kiakadt azonban a román sajtó: az Adevărul napilap azt írta, „Orán annektálta Erdélyt”, és konkrét bizonyíték nélkül állította, hogy a Nagy-Magyarország szimbólumot „gyakran használják magyar tisztviselők Budapesten”. Megemlékeztek arról az epizódról is, amikor Orbán Viktor a történelem érettségire készülő diákoknak Nagy-Magyarországot mutató földgömbbel kívánt sok szerencsét, Ludovic Orban akkori román miniszterelnök pedig erre úgy reagált, „álmodik a nyomor”.

ROMÁNIA MIKORTÓL IS LÉTEZIK?





A románok között is van, akik ismerik történelmünket és azt is, hogy mit jelent az Apostoli Magyar Királyság!





FONTOS LEHAZUDNI A MAGYAR TÖRTÉNELMET!


Attól mert 2000 éve valamit hazudnak, amivel óriási károkat generálnak az egész emberiség ellen, ettől még nem biztos, hogy igaz!! A lényeg, hogy ne ismerd meg, mit jelent magyarnak lenni és mekkora tudással rendelkeztek őseink.





Szent Korona országa vagyunk és ez az ország a Szent Korona tulajdona, az idők végezetéig, akit nem lehet megvenni, aki nem egy tárgy egy szimbólum mint más királyságnál, hanem élő minőség. Magyarország feldarabolását megbeszélték a Szent Koronával??


A MAG NÉPE VAGYUNK






Magyarország teljes nagycímere (gyűjtőcímere) Gatterernél (1762).
Johann Christoph Gatterer német történész, heraldikus. A tudományos heraldika, valamint genealógia és kronológia egyik megalapítója. 

A címertudomány az ő munkái által érte el a legmagasabb szintet. Munkái a mai tudományos heraldika alapját képezik.

A pajzson Ausztria, Magyarország, Csehország, Dalmácia, Horvátország, Bosznia, Jeruzsálemi Királyság, India, Burgundia, Kasztília, Leon, Aragónia, Szicília, Lotaringia, Toszkána, Brabant, Milánó, Stájerország, Karintia, Krajna, Erdély, Svábország, Morvaország, Tirol, Bar hercegség, Jülich, Gorícia címerei. A pajzstartó két griff, melyek levéldíszen állnak. 

A pajzs fölött hétpántos királyi korona. Mind efölött emelkedetten két repülő angyal a Szent Koronát tartja. Van még kérdés a Szent Korona fennhatóságát illetően?
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Johann_Christoph_Gatterer
http://www.wikiwand.com/hu/Címerleírás