Header Ads Widget

Boros Imre: Ezért a Molnak felelnie kell! A nép hülyítése és rémhírkeltés folyik – Szigorú állami irányítás alá kell vonni a Molt - mondta.



"Nyilvánvaló, hogy a Molnál árat akarnak emelni és el akarják töröltetni a 480 forintos ársapkát, ezért mindent elkövetnek fű alatt. Pedig az általuk feldolgozott nyersolaj ára nem nőtt, hanem csökkent a közelmúltban. A nép hülyítése és rémhírkeltés folyik tehát, magas fokon – mondta a PestiSrácok.hu-nak adott interjúban Boros Imre közgazdász doktor, korábbi Phare-miniszter. Szerinte nyilvánvaló a zsarolás szándéka; lehet, hogy a ma bemutatkozó új energiaügyi minisztert, Lantos Csabát akarják móresre tanítani avval, hogy ma alig kapni üzemanyagot. Dezorganizálni akarják a magyar társadalmat, ami ellen a titkosszolgálatnak és a magyar kormánynak a leghatározottabban fel kell lépnie! Boros Imre szerint nem szabad teketóriázni, hanem – Nyugaton ma amúgy is divatos módon – szigorú állami irányítás alá kell vonni a Molt."

Csak úgy halkan, magunk között: 242 MILLIÁRD FORINTOS OSZTALÉKRÓL DÖNTÖTTEK A MOL KÖZGYŰLÉSÉN. Ami pedig most történik, az SZERINTÜNK szabotázs. Ennyi pénzből amúgy lehetne építeni egy új finomítót, mert ezek szerint a MOL nem gondolt a redundanciára, ha kiesik egy finomító (tételezzük fel, hogy tényleg műszaki okai vannak!) akkor nincs másik.