Header Ads Widget

Katasztrofális fertőzés - Bill Gates és természetesen a WHO is éppen egy újabb járványt szimulált


A Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ a WHO-val és a Bill & Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve 2022. október 23-án a belgiumi Brüsszelben, a Grand Challenges éves találkozóján egy pandémiás asztali gyakorlatot hajtott végre.

Majdnem három éve a mai napig ugyanazok az emberek, akik az Event 201 mögött álltak, egy Brazília közeléből származó új enterovírus szimulációját végezték el. A vírus halálozási aránya magasabb, mint a COVID-19, és aránytalanul érinti a gyermekeket.

A Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ a WHO-val és a Bill & Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve 2022. október 23-án végrehajtotta a Catastrophic Contagion pandémiás gyakorlatot az éves Grand Challenges találkozón Brüsszelben, Belgiumban.

A résztvevők kivételes csoportjában 10 jelenlegi és volt egészségügyi miniszter és magas rangú közegészségügyi tisztviselő volt Szenegálból, Ruandából, Nigériából, Angolából, Libériából, Szingapúrból, Indiából és Németországból, valamint Bill Gates, a Bill & Melinda Gates társelnöke. Alapítvány.

A gyakorlat a WHO Sürgősségi Egészségügyi Tanácsadó Testületének üléssorozatát szimulálta, a közeljövőben egy kitalált világjárványra összpontosítva. A résztvevők azon küzdöttek, hogyan reagáljanak egy olyan járványra, amely a világ egy részén terjed, és a COVID-19-nél magasabb halálozási arányú pandémiává válik, és aránytalanul érinti a gyermekeket és a serdülőket.

A résztvevőket arra kényszerítették, hogy sürgős politikai döntéseket hozzanak korlátozott információval a bizonytalanság miatt. Mindegyik probléma és döntés komoly egészségügyi, gazdasági és társadalmi következményekkel járt. Forrás


https://vk.com/video644727407_456240082