Header Ads Widget

A svájci "SafeBlood" vérbankokat hoz létre az oltatlanok számára.



Az orvosi közösség tagjai egyre több emberről számoltak be, akik nem vaxxolt vér transzfúzióját kérik a közelgő orvosi eljárásokhoz.

A "SafeBlood Donation"-t George Della Pietra svájci természetgyógyász alapította, aki úgy véli, hogy a globális koronavírus elleni oltási kampányok "az évszázad bűncselekményei".

Della Pietra és más hozzá hasonló oltatlan emberek úgy vélik, hogy az mRNS koronavírus elleni vakcinák "szennyezik" a vért, és az immunrendszer végső pusztulásához vezetnek.

Úgy vélik, hogy a beoltott emberek vére káros, ha oltatlan emberektől vérátömlesztést kapnak. A hagyományos vakcinák inaktivált vírusfehérjéket, úgynevezett antigéneket használnak, hogy stimulálják a szervezet immunrendszerét a vírusokkal és a betegségekkel szembeni rezisztencia kialakítására.

A kísérleti mRNS-vakcinák, mint például a Pfizer-BioNTech és a Moderna COVID vakcinák, egy nem tesztelt kísérleti technológiára támaszkodnak, amely az antigén genetikai szekvenciáját használja fel arra, hogy a szervezetet antitestek előállítására ösztönözze.

Az Amerikai Vöröskereszt és más nagy vérgyűjtők világszerte azt mondják (tudományos bizonyítékok nélkül), hogy az olyan emberek vére, akik átestek a kísérleti mRNS génmódosító gyógyszereken, vakcinákként pózolnak, biztonságosak.

De a vakcinákat úgy tervezték, hogy immunválaszt generáljanak, amelyről azt mondják, hogy "tüskefehérjéket" generál, amelyeket ezt követően el lehet távolítani.

Della Pietra azt állítja, hogy az új mRNS-technológiával kapcsolatos félelmek miatt egyes anti-vaxxerek óvakodnak a szükséges orvosi kezelések megszerzésétől, amelyek vérátömlesztést igényelhetnek, és most megbízható ellátást követelnek oltatlan, úgynevezett "biztonságos vérből".



"Több száz e-mailt kapok, amelyekben azt kérdezik tőlem: »Van-e véred [elérhető], mert három hét múlva jön a műtétem" 

– mondta a VICE World News-nak.

"Platform akarunk lenni azok számára, akik szabadon akarnak választani a véradók között" - mondta. "Akár úgy gondolják, hogy valódi összeesküvés-elmélet folyik, hogy az Új Világrend [megtörténik], akár egyszerűen azt mondják: "Csak nem akarom, bármilyen okból".

A SafeBlood Donation tükrözi azt a széles körben elterjedt meggyőződést, hogy az anti-vaxxerek biológiai termékei példátlan értéket fognak képviselni az mRNS-sel oltott világban.

Globálisan a hatóságok azt állítják, hogy a világ több mint felét beoltották a nyolc fő Covid-19 vakcina valamilyen változatával. A közösségi médiában az oltatlanok átvették a "tisztavérűek" kifejezést.

A fősodratú médiában néhányan jogtalanul azzal vádolták őket, hogy "vaxxerellenesek", amikor az eredeti definíció szerint nem ellenzik az oltásokat. A SafeBlood Donationnek ma már legalább 16 országban vannak tagjai, és reméli, hogy végül vérbankokat nyit, amelyek oltatlan plazmát biztosítanak tagjainak.

A csoport kezdeti célja egyelőre az, hogy nyomást gyakoroljon a kórházakra és az egészségügyi hatóságokra világszerte, hogy engedélyezzék az oltatlan vér úgynevezett "irányított adományozását".

A mainstream média propagandistái számára, akik megpróbálják hitelteleníteni a SafeBlood-ot, mint az összeesküvés valamilyen új formáját, az amerikai véradásokat már szűrik:

  1. Hepatitis B vírus.
  2. Hepatitis C vírus.
  3. HIV-1 és HIV-2.
  4. HTLV-I és HTLV-II.
  5. Szifilisz.
  6. Nyugat-nílusi vírus.

Trypanosoma cruzi, a Chagas-betegséget okozó fertőző ágens. Babesia - azokban az államokban, ahol az FDA útmutatása megköveteli a tesztelést.

Az irányított véradást az orvostársadalom már engedélyezi olyan speciális helyzetekben, amikor ez orvosilag szükséges, például egy ritka vércsoport forrásához.

Ennek ellenére elutasították az "oltatlan" vér iránti növekvő kéréseket. A félretájékoztatás miatt az orvosi konszenzus az, hogy nem áll fenn a károsodás kockázata, ha a COVID-oltást kapott emberek vérével transzfundálják őket.

Az igazság az, hogy nem végeztek kutatást ennek az állításnak az alátámasztására, így az orvostársadalom őszintén nem ismeri a beoltott személy vérét kapó oltatlan személy jövőbeli hatását.

Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala továbbra is azt állítja, hogy nincs bizonyíték arra, hogy "a nemkívánatos események fokozott kockázata" lenne, anélkül, hogy megvizsgálná a legújabb bizonyítékokat.

Della Pietra tanulmányai alapján úgy véli, hogy a beoltott vér rettenetes szennyeződést tartalmaz.

" Soha nem láttam még ilyen vért. Hogy őszinte legyek, ez volt a fő oka annak, hogy elkezdtem az egészet, mert amikor ezt láttam, annyira megrémültem" 

- mondta.

Azt mondta: "Az egész oltási dolog az én szempontomból elsősorban az emberek ellenőrzésével kapcsolatos."

A SafeBlood Donation tagjai írásban kérik a hatóságokat, hogy változtassák meg politikájukat, hogy nyomást gyakoroljanak az egészségügyi hatóságokra, hogy engedélyezzék az irányított adományozást.

Csoportja azt is tanácsolja tagjainak, akiknek transzfúzióval járó orvosi kezelésben kell részesülniük, hogy készítsenek "élő végrendeletet", kijelentve, hogy nem járulnak hozzá ahhoz, hogy az általános vérellátásból vérátömlesztést kapjanak, amelyet eddig nem teszteltek oltási státuszra.

Azt javasolja, hogy a be nem oltott személyeket nevezzék meg közvetlen donorként, ahelyett, hogy azzal fenyegetőznének, hogy beperelik a kórházakat, ha nem tesznek eleget.

A csoport azt tanácsolja tagjainak, hogy ne azonosítsák magukat anti-vaxxerként, "mert akkor azonnal az egészségügyi intézmény "ellensége" vagytok".

A SafeBlodd Donation tagjai 50 eurós kezdeti csatlakozási díjat (43,62 font, 51,80 USD) fizetnek, amelyet ezt követően minden évben 20 euró követ.

A szervezetet a Telegramon népszerűsítik, mivel azt mondják, hogy ez az üzenetküldő alkalmazás a legnépszerűbb a vaxellenes és kritikus Covid-körökben. Della Pietra nem árulta el a csoport tagsági számait a VICE World News-nak, de azt állítja, hogy a csoport lendületet vesz.

"Amint a legtöbb országban nagy jelenléttel rendelkezünk, nem fogunk megkerülni minket, és hadd mondjam el Önöknek, hogy jó úton haladunk e cél elérése felé."

Világszerte arról is beszélnek, hogy a be nem oltott férfiak spermaadományai lehetnek "a következő Bitcoin".

Ennek az az oka, hogy a halvaszületési arányok drámaian emelkedtek a COVID-19 vakcinák 2021-es bevezetése óta a világ népességében.

* Mark S. Schwendau egy nyugdíjas technológiai professzor, akinek mindig is volt egy mellékvonala a hírszerkesztői írásban, ahol a mellékvonala volt: "Kevéssé ismert híreket hozni olyan emberekhez, akik egyszerűen csak tudni akarják az igazságot."

Keresztény konzervatívnak minősíti magát, akit Isten realistának nevezett. Mark díjnyertes pedagógus, aki hét könyvet és számos lektorált szaklapcikket publikált, amelyek közül néhány megtalálható az interneten. Forrás



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Oltottak vérmintái mikroszkóp alatt eddig soha nem látott formációkat és anyagokat mutatnak.

https://vk.com/video644727407_456239121


Oltatlan és oltott vér mikroszkóp alatt!

https://vk.com/video644727407_456239223