Header Ads Widget

Ébresztő magyarok! Példátlan támadássorozat zajlik hazánk ellen! Zsarolnak, fenyegetnek, pénzt elvonnak, rémhírt terjesztenek, diákokat és tanárokat lázítanak!



Példátlan támadássorozat zajlik hazánk ellen. Benzinpánikot keltenek Facebookon, sms-ben. Varju László és a DK további rémhíreket terjeszt, nem érdekli őket még az sem, ha bűncselekmény, amit csinálnak. Hergelik a diákokat és a tanárokat! Zsarolnak minket az EU-ból, és nem adják oda a pénzt sem ami jár.

Milliárdokat nyomnak külföldről a globalista, balliberális ellenzéki politikusoknak és médiájuknak, hogy hazugságot terjesszenek és átmossák a magyarok agyát.

Hogy mindezt milyen sikerrel teszik? Annyira, hogy a hazánkért aggódó honfitársaink is, ezekből a médiákból tájékozódnak, és ezeknek a médiáknak a hazugságait osztják önként és dalolva, nem is sejtve, hogy ezzel a kis aprósággal mekkora kárt tesznek az országnak, különös tekintettel a jelenlegi helyzetre.

Attól mert azt hazudják, amit sokan hallani szeretnének, ettől még a mögötte meghúzódó politikai elit szándéka, közel sem az ország és a magyar emberek érdekeit szolgálja semmilyen szinten. 

A külföldről finanszírozott globalisták célja, a felforgatás és a káoszteremtés, hogy önként és dalolva kiszolgálják hazánkat idegen érdekeknek.

Ezeknek a honfitársainknak nem érdeke, sem a rendszerváltás, és nem érdekli semmi ami a népünkhöz köthető. Ez az egész tüntikézés és cirkusz is, ami folyamatosan zajlik Magyarországon, nem a valós problémák felszámolásáról szól, hanem az emberek brutális átveréséről!! Részletek



Civilek az összefogásért!