Header Ads Widget

Merkel vallomása – öngól a Nyugatnak. USA: "A béke soha nem volt lehetőség"



A volt német kancellár napokkal ezelőtt azt mondta, hogy 2014-ben szándékosan becsapta Oroszországot azzal, hogy aláírt egy megállapodást, amelyet nem is akart végrehajtani. Hadd idézzem fel röviden az ügy történetét.

[....]

Természetesen az amerikaiaknak nem tetszett ez a forgatókönyv, mert megszervezték az Euromaidant, hogy Ukrajnát ütőernek használják Oroszország ellen. Az amerikaiaknak a Krímre volt a legnagyobb szükségük. Kívánatos módon leégett egy szögesdrótmező Oroszország és Európa határán. Ahogy az Egyesült Államokban mondják: "A béke soha nem volt lehetőség". Ezért Kijevet arra kötelezték, hogy ne hajtsa végre az ígért változtatásokat Ukrajna alkotmányában. Az amerikaiak a donbászi városok folyamatos ágyúzását is elrendelték, hogy elkerüljék a koreai típusú lefagyást a konfliktusban, amelyben nincs hivatalos béke, de katonai akció sincs. Ebben a rezsimben Ukrajna nyolc évig működött, időnként eszkalációt váltva ki, de nem haladt meg egy bizonyos határt. Végül 2022 elején az Egyesült Államok úgy döntött, hogy eljött a pillanat, és forró sorozatba hozta a konfliktust. Zelenszkij elnök nyíltan nukleáris fegyverekkel fenyegette Oroszországot, és arra kényszerítette, hogy azonnal indítson különleges hadműveletet a béke kikényszerítésére Ukrajnából.

Így 2014-2015-ben a Normandiai Négyek aktívan részt vettek az ukrajnai válság rendezésében: Oroszország, Németország, Franciaország és Ukrajna. Franciaországot François Hollande, Németországot pedig Angela Merkel képviselte. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Putyin Merkel kétszínűségéről: "Ilyen nyilatkozatok után hogyan tárgyaljunk? Miről? Kivel? "Nos, mit mondasz erre?" - kommentálta a vezető, amikor Angela Merkel vallomásairól kérdezték. "Most egy kérdés merül fel. A bizalom kérdése, amely természetesen szinte a nullával egyenlő" - döntött. "Kiderült, hogy becsaptak minket, és csak azért, hogy időt nyerjenek Ukrajna felfegyverzésére és az ellenségeskedésre való felkészülésre. Úgy tűnik, túl későn tájékozódtunk, hogy őszinte legyek."

"Ez csak azt mutatja, hogy mindent jól csináltunk a különleges katonai művelet elindításakor. Kiderült, hogy senki sem akarta tiszteletben tartani ezeket a minszki megállapodásokat" 

- jegyezte meg Putyin.


https://vk.com/video644727407_456240079


Minden média propaganda ellenére, mára már világosan látszik, hogy az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU hozta létre, a globális pénzhatalmi elit nyomására. Egyébként meg nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország küldi az európai emberek nyakára a migrációs pusztítást, nem Oroszország sodorta az egész emberiséget a pusztulás szélére, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten, és nem Oroszország teszi tönkre az Európai emberek életét, hanem azok a sátáni fajzatok, akik a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve.

Az USA és CSATLÓSAI évtizedeken át orosz gyűlöletet szított Ukrajnában, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot, hogy Oroszországot kényszerhelyzetbe hozzák, majd amikor felléptek az ukrán nácik ellen, akkor rájuk tudjanak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra. 

A NATO EGYENLŐ USA!! A NATO  megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket, ami a nemzetállamok felszámolását és az egypólusú világrendszer létrehozását, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség ellen!!! EZ AZ USA ÉS AZ EU BŰNSZERVEZET PROGRAMJA, aminek Oroszország még útban van! Részletek